tirsdag 15. februar 2011

Katapult

Synd at jeg ikke hadde batterier i kameraet i dag for da skulle jeg tatt bilder av katapulten jeg laget med Marcus ute i snöen her rett utenfor huset.
Vi fant en lang planke i boden og tre vedkubber. Saa gikk Marcus inn og kom tilbake med en skunk, en dinosaur og en edderkopp som skulle faa seg gratis flyveturer...
Det gikk finfint og vi maalte hvem som kom lengst. Höyt gikk de ogsaa.
Naboene gikk forbi og ett barn stoppet opp og lurte paa hva for rart vi holdt paa med. Tydeligvis ikke hverdagskost med katapultkast av diverse smaadyr her i gaten nei.

Tidligere paa dagen gikk Marcus og Salva paa dyresporjakt og de hadde fulgt et kattesport langt og lenge. Biologer og deres barn altsaa;)

Adrià har ogsaa hatt en litt morsom episode i dag. Langt morsommere enn her forleden da han holdt paa aa bli syreforgiftet av eddiken...
Han hadde visst aapnet utgangsdören helt selv og funnet ut at han likesaagodt kunne ta seg en liten rusletur. Paa sokkelesten.
Jada, han var ikke ute lenge altsaa, og vi fant han rett utenfor huset tuslende rundt paa gresset i inneklaer. Og med snöen godt stappet inn i munnen! Haha, den gutten.

Finner deres barn paa mye rart??

Pena que no tinc fotos del catapult que en Marcus i jo hem construit avui... Hem agafat uns truncs d'arbre del traster i hem posat fora la casa. En Marcus ha agafat uns animals de jogina; un dinosaure, una aranja i una mofeta i els hem donat uns vols alts i llargs;) Molt divertit.
Els veïns no estan acostumats amb aquests típos d'activitats i un nen s'ha quedat mirant.

En Marcus i en Salva també han seguit uns petjades d'un gat i han fet una volta molt gran.
Hehe, els biólogs i els seus fills...!

L'Adrià ha fet una cosa divertida tambè; Ha obert la porta tot sol, s'ha decidit de sortir a fer una volta i ha sortit descalç...! L'hem trobat fora la casa amb la boca plé de neu. Aquest nen és un cas!

1 kommentar:

Guro sa...

Tja. hvis det er rart at den ene votten min har fått navnet Bomull og er med Alma overalt, så ja, hun finner på mye rart ;)

Folk må jo tro vi er sprø. Hun har den med på barnehagen og butikken og overalt. Bærer den som ei lita dukke og snakker til den som om den er bestevennen hennes :)
Det beste (verste?) av alt er at jeg skal liksom gjøre om min stemme og da er det stemmen til Bomull. Og hun skal åff kårs ha lange samtaler når vi er feks midt i butikken... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails