søndag 21. oktober 2012

Tivolitraume?


En klassiker!
Andedammen er og blir en klassiker, eller hur? Jeg syns naa den er midt paa treet hva gjelder spenning og ferdighet, men ungene likte den og premiene var jo ikke saa hakkende gale heller. 2 dinosaurer fikk de med seg etter aa ha fisket opp 4 ender hver.

Jeg blir jo helt nostalgisk av aa gaa paa tivoli og husker jeg elsket det som barn. Kjörte berg og dalbanen i Tusenfryd 11 ganger paa rad förste gang jeg var der!
Saa gjett om ikke bare guttene MAATTE vaere med meg opp i blekkspruten... Adrià ville ikke, stakkars lille, men Salva var paa trilletur med Sander og han kunne ikke staa igjen heller. Saa jeg fikk naa roet han ned etter mye protester. Marcus derimot var villig fra starten av.
Det som jeg skjedde derimot var at etter 10 sekunder, dvs naar farten steg  fra rolig tempo og lett vind i haaret til kraftige kast opp og ned og frem og tilbake var at Marcus ansiktsuttrykk endret drastisk karakter... han saa ut som han hadde sett et spökelse, og han skrek at dette er ikke moro mamma!!
Og Adrià stakkar satt og bare bad om aa bli sluppet av...! Og jeg da, jeg lo og lo og lo hele tiden jeg. Syntes det hele var hysterisk morsomt.
Det rare var at naar vi steg av saa sa Marcus at DETTE ville han gjore igjen;) Haha, saa det ble en tur til paa oss to gitt, mens Adrià fint fikk slippe da han fortalte meg at dette var litt for fort og vilt for hans smak. Saa har han vertfall pröv. Filosofien i denne familien er nemlig at man ikke faar si at man ikke liker noe för man har prövd, hehe;)


2 kommentarer:

ELIN sa...

Tivoli er jo bare gøy. Hele stemningen der :) Synes jeg ser deg oppe i blekkspruten med de to gutta he he. Klemmer fra Elin

ELIN sa...

Tivoli er jo bare gøy. Hele stemningen der :) Synes jeg ser deg oppe i blekkspruten med de to gutta he he. Klemmer fra Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails