torsdag 24. januar 2013

Bygge opp kroppen igjen!De utrolig flotte omgivelsene vi lever i altsaa.  Herlig aa kunne slenge seg i bilen og vaere fremme ved fantastiske klatre/vandresteder paa noen minutter.
Denne turen ble trigget av en tur til treningssenteret i gaar kveld. Dere vet jo at jeg svömmer endel og det gaar jo superbra... Föler meg som fisken i vannet. MEN, svömmingen er ikke noe bra maal paa formen generelt, for i gaar da jeg syklet litt og gjorde litt styrke oppdaget jeg at kroppen er en ruin.
Shit, her har det virkelig gaatt nedover og utfor. Saa litt deppakom jeg hjem og fortalte Salvador om min kjipe oppdagelse.
Og jeg skal jo liksom paa Bootcamp i mai. For ikke aa dö mens jeg sliter et traktorhjul oppover en buklete sti, blir det naa trening paa ulike maater for meg selv fremover. En fjelltur med 9kgs baby paa ryggen i oppoverbakke var godt for legger, rumpe og laar i dag.
Denne kroppen skal jo vare leeenge ennaa, best aa ta vare paa den!

 


5 kommentarer:

Mammarie sa...

Sånne turer er gull verdt. Herlige bilder ! Gleder meg til jeg kan ta fram bæremeisen.

siddisisalou sa...

Kjekt å se at dere har det bra, og at du er i fin form. Ta det nå forsiktig, og ikke gjør for mye på en gang. Nyt disse fine, litt kalde dagene.

ELIN sa...

Spreka! Lykke til med turer og treningen, og riktig god helg! Klemmer

Ingunn sa...

Aah, det så herlig ut!! Det er januarværet sitt, det! ;-)

Thing sa...

For noen herlige omgivelser!
Så flink du er! Og sprek!! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails