torsdag 10. oktober 2013

I rykk og napp

Har det gaatt 2 uker siden sist???
Som sagt, gaar tiden like fort som dette fremover saa er det ikke lenge til jeg er en gammel dame!

I disse dager har vi jo nordmenn her og det er saa kjekt, kult og vi virkelig digger jobben vaar!
Veldig göy naar opplegget overgaar deres forventning og naar de syns vi har planlagt alt saa bra. Og naar vi spör hvordan vi kan bli bedre svarer de "nei, det er perfekt"!

Ja, dere skjönner vi lever litt i en rosa sky saann rent jobbmessig.
Akkurat naa har vi en familie paa 4, med 2 tenaaringsgutter som vi har laget et eget opplegg til. Skikkelig sporty familie altsaa, de gaar oss en god gang der maa jeg si. De la paa sprang oppover i fjellsiden som de skulle vaert noen geiter som ikke hadde sett fjellet paa ukevis.

Sander er jo hjemme med oss ogsaa, selv om jeg innimellom tenker at han kanskje hadde likt aa gaa i bhg. Han er jo en skikkelig sosial type og en dag han var med Adrià inn i klasserommet satte han seg bare ned med en eske med noe leker og kunne lett blitt vaerende. Det er noe med sösken nr 2 og 3 altsaa. Der er liksom saa mye mer verdensvant virker det som. Sikkert fordi de har sösken som drar de, de er vant til aa bli herjet med, ikke like "skjöre" paa en maate. Vertfall syns jeg at Adrià og Sander har vaert litt mer offensive og töffe babyer enn det marcus var. förste barna blir jo ofte passet veldig godt paa, porselensbarna.
Jeg tror uansett at Sander blir hjemme til han blir 3 aar. Med litt hjelp fra bestisene tror jeg at vi kan faa det til. Vi har jo en fleksibel jobb og jeg vil virkelig nyte denne sistemannen maks!!

Nei, saa var den halvannen timen gaatt. Marcus og Adrià skal hentes paa skolen, og her ser huset bombet ut. Byggeklosser all over. Og kaptein sabaltann paa full guff.

Haaper ikke det blir 2 uker til neste gang.
Beklager at jeg ikke har kommentert hos dere i det siste, kommer sterkere tilbake etterhvert.





5 kommentarer:

Mammarie sa...

Signerer på det med barn nummer ên. De er mer forsiktige og påpasset ja. Ser det stadig i bhg, og vi har det slik hjemme også.

Tonje sa...

Så stor minstemann har blitt, supersøt!! Liker å lese at dere trives så med jobben og at det går bra! :)
Vi venter på førstemann, en lillegutt som kommer i slutten av januar, og gleder oss som bare det. Sikker på at det blir klosser og sabeltann over alt her også, og det gjør ingenting - ren glede :) Klemmer fra Tonje

★ Heidi ★ sa...

Saa utorlig kjekt da Tonje!!
Gratulerer:)
Det blir veldig kos skal du se! Og gutter er helt toppen, men de er nok hakket villere enn jentene da... Spesielt naar man har 3 og den ene igler opp den andre!

Stor klem tilbake söta:)

Unknown sa...

شركة رش مبيدات




شركة مكافحة الفئران بجدة


شركة رش مبيدات بجدة

شركة مكافحة حشرات بالطائف

Unknown sa...

شركة رش مبيدات




شركة مكافحة الفئران بجدة


شركة رش مبيدات بجدة

شركة مكافحة حشرات بالطائف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails