mandag 25. april 2011

Marcus skal begynne i barnehage

Hjelp. Marcus skal begynne i barnehage om 1 ukes tid.
Og vi har ikke faatt noe info fra barnehagen om hvilket utstyr vi maa stille med til han. Det er vel vanlig aa ha litt ekstra utstyr i barnehagen??
Ekstra sko, innetöy, utetöy, parkdresser, innesko???
Jeg behöver hjelp.

Hva har dere liggende til ungene deres i barnehagen?
Og bruker de innesko eller gaar de i bare sokkene?

TAKK:)

7 kommentarer:

Yngvild sa...

regntøy, parkdress, tynnfleece (er det nødvendig lenger i Bergen?), et par luer, sokker, strømpebukser, noe å ha i halsen, støvler, sko, ullsokker (?)... tja. Jobber i barnehage, og dette ønsker hvertfall jeg å ha tilgjengelig til ungene i morgen! :) Du får sikkert all informasjon du trenger når du kommer til barnehagen uansett. Lykke til!

Vivian sa...

Så gøy for han med barnehageplass:)
Du får helt sikkert den informasjonen du trenger - regner med at du skal ha noen innkjøringsdager:)
Men jeg har med skiftetøy (par ekstra body/gensere, bukser, sokker og strømpebukser. I tillegg til yttertøy og regntøy, støvler og sko. Kanskje det er greit med noen tøfler eller innesko.

Vi har planleggingsdag i bhg i morgen så barna får en ekstra fri-dag. Men de gleder seg nå til onsdag og barnehage start igjen:)

Lykke til!!!
Klem
Vivian

Mariann sa...

Så spennende med barnehagestart.

Vi fikk et skriv fra barnehagen med oversikt over hva de trenger, men dette måtte jeg purre på, så hør gjerne med de i barnehagen :)

Vi har et par inneskift liggende på badet, dvs: body, genser, strømpis, bukser, sokker osv... + bleier. På plassen i gangen har vi regntøy, jakke, luer, vanter, votter (kanskje litt utenfor sesong nå) parkdress, fleecedress, gummistøvler og vanlige sko. Om vinteren har vi jo ull osv også. I tillegg har jeg tøfler, men som oftest når jeg henter henne løper hun rundt i sokkelesten. Så er det greit nå i varmen å ha en drikkeflaske så de enkelt kan få vann når de er ute og flyr...

Dette kommer nok til å gå kjempebra!! Når starter Adriá??

Mariann sa...

Og jeg bestilte navnestempel til tøy fra lillemille.dk... GENIALT... et herk med disse stryke og klistrelappene. ANBEFALES!! De er på tilbud nå http://lillemille.dk/produkter/48-toejstempel/

Inger-Lise sa...

Så gøy med barnehagestart. :) De har sikkert info i barnehagen over hva de vil ha tilgjengelig, men ekstra skift til alle værtyper og inneklær, pluss ekstra mange par sokker og backup støvler er vel det viktigste på denne tiden av året.
Her MÅ dessuten alle ha tøfler eller innesko sånn at de kan gå rett ut dersom det er brannøvelse.
Masse lykke til med innkjøring. Blir spennende for han med noe annet enn den skolen han er vant med, men det kommer sikkert til å gå superfint! :)
KLEM

Serafin sa...

I vår barnehage bruker de ikke innesko. Men det varierer ofte fra barnehage til barnehage.

Det jeg sendte med Storebror i dag var:
- Støvler
- Sherrox
- Joggesko (de var på føttene)
- Skogstad overtreksdress
- Regntøy
- Reimadressen (den lå i posen allerede..)
- Reima ulldress
- Nøstebarn ullribbesett (bukse + genser)
- Smokk + kos

I skiftekurven ligger:
- 3-4 par ullsokker
- 2-3 ulltrøyer
- 2-3 ullbukser/ulllongser
- Solkrem
- Kuldekrem
- Ekstra votter
- Ekstra lue
- "sovelue"

Jeg har nok alltid med altfor mye. *ler* Men har opplevd at han har tatt knekken på en skiftekurv i løpet av en dag, hvis det er veldig vått ute. Da er gjerne ALT vått når jeg kommer og henter, derfor 2 sett med ull, regntøy + dress og sherrox + støvler...

Mammarie sa...

Spennende med barnehage :D

5-åringen min har nå i desse vårtider ett par halvhøye goretex-sko og ett par støvler. Ett sett vanntett og pustende jakke+ bukse, en vanntett og pustende dress, hals/buff og to bomullsluer.
I korga har han to sett ullundertøy, tre par sokker, to boxere, t-skjorte, joggebukse, to fleece/ullsett (mellomlag). Han har crocs i bhg, men bruker dem sjelden.I tillegg skal de ha med drikkeflaske og tursekk siden vi er friluftsbhg. Vi opererer med utstyrsliste, og det vil jeg tro dere også får. Ønsker Marcus lykke til og håper han får mange gode kompiser!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails