tirsdag 13. november 2012

Livet er ikke hva som har hendt deg, men hva du husker og hvordan du husker det.


Ja, denne dagen kunne jeg jo husket for at den begynte med veldig lite sövn, en veldig trassing 3-aaring som ble hysterisk over litt vann paa klaerne (lurer paa hva naboen tenkte...), og en baby som ikke ville spise fra det ene brystet og som har fört til et smertelig fylt bryst og tillöp til brystbetennelse... Etter 20 minutter i badekaret med varmt vann mens jeg masserte og klemte ut melk,  föles det OK...

Men alt i alt er jo livet for kort til aa klage.

Dessuten har vi jo meget fornöyde nordmenn paa besök. De sa de skulle önske de kunne vaert her og gjort aktiviteter enn i Barcelona og DET tar vi som et utrolig godt tegn og baerer med oss videre!! Saa var det bare saa synd at de allerede hadde betalt for hotelloppholdet i Barcelona allerede.

Uansett, naa skal jeg hente trollene hjem og vi skal kose oss og nyte höstkvelden. Naa mangler bare Salva men han er jo guide og kommer hjem sent.

Ha en flottens ettermiddag dere:)

1 kommentar:

siddisisalou sa...

Det er godt at du er så flink til å se det positive oppe alt styret med ungene. De kan vœre noen skikkelige troll uten å selv hverken vœre klar over det eller å mene det.
Det høres ut som om dere har fornøyde gjester, og det må jo vœre veldig inspirerende med en så god start.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails