mandag 6. desember 2010

Paa laaven sitter nissenHer paagaar full innskolering i norske julesanger. Skulle bare mangle om vi ikke fikk höre Paa laaven sitter nissen med Jarl Goli paa full speed paa Spotifyen.
Kjempemoro, og jeg danser og hopper med for aa understreke hva denne nissen og disse rottene holder paa med.
Faar jo helt taarer i öynene jeg. Saa utrolig senstitiv jeg har blitt.

Paa kjökkenet finner jeg denne karen med heavy rock paa öret. Nissesang om grötspising blir litt for mye av det gode.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha ha ha - stakkars Salva;-)
Denne langhelgen blir ikke sså værst likevel - jeg og velsa har vært med venner i skogen/ fjellet, mens mannen har syklet og eldstemann har trent fotball ;-0( er det ikke HELLIG DAG i dag da???)
I morgen skal vi landsbyboere reise inn til Bcn med tog og se på julelysene - håper på litt tålmodighet og noen julemarkner - så får det heller bli McD til kvelds;-)

Størstepia sa...

Tihi.. SYns jeg ser deg hoppe og sprette rundt:-)
At en spanjol ikke liker norske julesanger og grøt kan jeg da ikke skjønne?!?!;-)

HA en herlig mandagskveld!
Klem fra størstepia

Mariann sa...

Hehe, så bra du får trent de opp litt. Er nok ikke lenge før Salva hopper og spretter rundt han også, trenger nok bare litt tid. Håper dere får en herlig tirsdag i herlige Spania. KLEM fra kalde nord.

Lindy sa...

Hei, mamma i Spania.
Så morsomt å lese bloggen din, og JA, jul er annerledes i Spania, men etter tre år med spansk jul får man faktisk julestemning i Spania også. Jeg mener, Jesus gikk nok mest sannsynlig i sandaler i palmesus...ikke i snøkav med reinsdyrsfølge..

Nå har du ihvertfall en ny leser som også er mamma i Spania. Forøvrig leste jeg innlegget ditt "Delt" og kjente meg igjen på alle punkter (hvis du bytter ut catalansk med spansk/canarisk ) :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails