fredag 29. april 2011

Love

Vi hadde bryllupsdag i gaar vi:)
4 aar har vi vaert gift naa.

Dagen ble feiret uten giftering paa haanden da den forsvant i den store vaskemaskinen paa Haukeland med 4000 kitler og frakker....
Trodde den skulle vaere borte for alltid jeg...

MEN, saa dukket den altsaa opp igjen i dag! JIPPI!
Men det var vel noe i luften; bryllupsdag i gaar og stort engelsk bryllup i dag. Det var liksom riktigte tidspunktet aa dukke opp igjen. Jeg er saa glad, so many feelings attached til den ringen saaklart.

Jeg har faatt med meg litt av bryllupet i dag. Tven stod paa paa jobben og jeg fikk sneket meg til noen öyeblikk her og der.
Jeg ble forundret over maanen til William...Og England er jo virkelig hattelandet over noen. Noen av dem saa virkelig ut som kakefat.

Neste gang det blir kongelig bryllup skal jeg invitere mine venninner til kalas. Da blir det festhatter paa og saa skal vi spise kanapeér og drikke champis;)
Min middelaldrende kollega pleier nemlig aa gjöre dette med sine venninner og jeg syns det hörtes saa kult tantete ut, hehe. Naar spiste man kanapeer sist??!

Naa har vi faatt barnas spanske bestefar paa besök. Han har langet ut spiselige godsaker fra kofferten saa naa er det bare aa glede seg til en uke med spansk mat paa menyen!
Det var et kjaert gjensyn og Marcus gav han den lengste klemmen...
Rörende.

Fin kveld til alle som er innom!

2 kommentarer:

maritamt sa...

Gratulerer med overstått bryllupsdag :) Månen til William var faktisk ein av dei tinga som fanga oppmerksomheten min under bryllupet i dag og :)

siddisisalou sa...

Gratulerer med vel overstått bryllupsdag og med et lykkelig gjennfunn av tapt ring.... Godt den kom til rette.
Kjekt å høre at bestefar fikk en lang god klem da han kom, og jeg er glad for at kan få oppleve vestlandet i strålende solskinn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails