søndag 22. november 2009

Söndag!

Naa er vi bare hjemme og tar det med "ro", dvs Marcus spiller blokkflöyte H-Ö-Y-T og Adrià er i ferd med aa dra alle barnebökene ut paa gulvet. Det blir nok aldri slik god gammeldags ro over et hjem med to smaa viltre gutter nei;)
A var saa fornöyelig for litt siden da vi spilte barneCD'en her. Da satt han og klappet i hendene.
Syns det har skjedd SAA voldsomt mye de siste dagene. Det gaar unna dette her.
Og Marcus var morsom i morges da han vaaknet og ropte paa oss. Vanligvis roper han bare "mamma, mamma", men i morges sa han "jeg er ferdig" (som om han satt paa toalettet).

Naa venter sen söndagslunch paa oss her, men jeg vet at den til gjengjelde er ekstra god i dag. Typisk spansk vintermat i dag.
Ha en herlig söndag:)
2 kommentarer:

Mariann sa...

Hei søta.

Takk for gode råd. Det var nok slik at frøkna var sulten og voldsomt SINT. Vi snakker VRÆÆÆÆÆL og helt utrøstelig selvom hun kom inn på vårt rom og opp i sengen.. det skjer så sjeldent at hadde det ikke vært noe ville hun roet seg tror jeg. Vi får håpe det var en engangshendelse. MEN nå holder vi på med legging, og hun som vanligvis er det enkleste å legge, har snudd helt. Vi begynte kl 19 og nå står hun på hodet og tærne og nekter plent å sove.. Herlig tid det her, hehe. Skjønner det er langt mer hyggelige fremskritt hos dere :-) Og har det ganske så bra, er en helt annen greie nå som jeg får avlastning natt og dag og infeksjonen er ute av kroppen.

Du får kreve litt pinnekjøtt noen dager før du reiser syns jeg. En skandale om du går glipp av det :-)

Ha en deilig søndagskveld. Vi tenkte å se en film og snuppis sovner.

KLEM

mona sa...

Det er jo så morsomt å følge utviklingen til disse små :) Og det er nok maange år til vi får den samme roen i stua igjen, som man hadde før. Men det er jo veldig koselig med litt hyggelig barnebråk også!!
Jeg har en utfordring til deg på bloggen min :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails