onsdag 8. desember 2010

Dagen

Akkurat hjemme fra en liten snartur til the milkybar... hehe.
Stamkunde der vet dere:)
(det er den "ekte", gode, pasteuriserte melken vi handler der, IKKE den som kan staa paa benken i romtemp i maanedsvis).

Fader, i dag har det vaert en slik litt tullete og slitsom dag.
Jeg satte igang et maleprosjekt med ungene mens Salva var paa sykkeltur, men jeg skulle jo skjönt bedre...
Det var jo saa klart stas for Adrià aa bli innlemmet i de store barns aktiviteter og han skred til verks med stor lyst. Vi hadde bare svart maling igjen, alle de andre hadde törket ut. Og du kan skjönne han fort fikk baade bart og paamalte flekker paa klaerne. Herlighet for et kalas vi stelte i stand der.
Salva fikk jammen store öyne da han kom tilbake. Trodde vel nesten kjökkenet hadde faatt seg en make-over... IKKE mer maling paa en stund.

Vi klarte ogsaa aa miste Adrià sin smokk ned i et hav av vissent löv i gaar kveld saa det har vaert litt ekstra grining pga det i dag. Men jammen er han flink aa sovne paa kvelden uten...
Stakkars. Butikkene har jo vaert stengt i dag saa da maatte han klare seg uten.

I kveld fikk han ta med seg tannbörsten i sengen og der har han ligget og tygget paa den harde gummien. (til aa faa frysninger av altsaa...) og ellers klapret han med tennene og slo opp og igjen munnen. Tydelig at noe var savnet, men altsaa uten aa grine:)
Kjöpe ny i morgen uansett.

Vel, naa skal jeg krype i seng her.

Natta!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails