lørdag 1. januar 2011

Aldri syke sa du?

Her fikk vi saavidt avklart nyttaarsfeiringen för Herr Basilusk banket paa dören...

Marcus fikk feber i det gjestene forsvant ut dören kan man si og jeg vaaknet stöl og sövndrukken i morges.
Saann type influensastöl tror jeg. Verking i kroppen og generelt ugrei form. Marcus har ikke vondt noe sted, men har höy feber, nesten 39.
Han har ligget paa sofaen i hele dag og slappet av.
Jeg kom meg ut med Adrià en liten tur i morges, men kjente at den friske luften skar som kniver i halsen. Da verket det plutselig der ogsaa... Best aa komme seg hjem.
Lunchplaner har vi droppet i dag, jeg og Marcus. Naa ser vi paa praerieulven og looney tunes. Det faar vaere lov med et tv-maraton naar man ikke er i form til annet.

Og jeg som har lovpriset vaar gode helse i denn familien. Vi blir jo aldri syke vi...
Noen gang har jeg nesten villet bli syk bare for aa ha god unnskyldning for aa ligge i sofaen med en god bok og slappe av. Men vet du hva, mye heller frisk enn aa ligge og hutre under teppet og ikke orke lese den der boken heller...

Haaper ikke dette varer lenge for jeg og Marcus MAA til Barcelona og fikse pass en av de aller förste dagene.

Naa sitter de andre og hugger innpaa aarets förste kjöttfondue... Og jeg kan bare se langt etter fresende kjöttbiter paa tynne lange elegante gafler med det förste...

Legger ved noen herlige bilder av skattene fra en juldag vi alle var helt paa topp!

8 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Uffda, ikke helt perfekt start på det nye året nei. Men godt nyttår til dere likevel, håper det blir fint - mye spennende på gang i 2011!:) Klem fra Heidi

siddisisalou sa...

Det høres ikke bra ut - men går nok snart over skal du se. Varm te med honning og sitron pleier å lindre godt for vond hals - godt er det også synes iallefall jeg. Prøv det du - masse vitaminer !!

Inger-Lise sa...

Så skjønne de er guttene deres. Den fine storebroren som passer på, og med en god hånd bak lillebror. :) Helt herlig!! :)
Kjedelig start på det nye året, men jeg håper formen kommer seg fort-fort-fort! :) Masse god bedringsklemmer kommer deres vei! :)
Ønsker deg og din søte familie alt godt for 2011.
KLEM fra Inger-Lise

mona sa...

Så utrolig kjedelig!! Masse god bedring til dere. Krysser fingrene for at det er raskt overstått.
Klem

Guro sa...

HUffa.. God bedring til deg og Marcus! Her i huset er det tradisjon å være syk i jula, men nå er heldigvis alle penicillinkurer unnagjort og vi satser på et friskt 2011 :)

Håper dere blir bra nok til å ordne pass, ikke lenge igjen til den store reisen nå. Du skal blogge fra Norge også, sant??

Godt nyttår!

Anonym sa...

god bedring og godt nytt år på deg og dine!!!! Klem fra oss litt lenger sør

ELIN sa...

HUff, så trist å høre at dere har blitt syke. Håper dere blir raskt friske igjen, og ønsker dere et fantastisk godt nytt år! Gleder eg til å følge bloggen din videre i 2011, og velkommen tilbake til Norge igjen. Klemmer fra Elin

ghada sa...


شركة نقل عفش بنجران
شركة نقل عفش بخميس مشيط
شركة نقل اثاث بابها
شركة نقل اثاث بحائل
شركة نقل اثاث ببريدة
شركة نقل اثاث بالقصيم
شركة نقل اثاث بحفر الباطن

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails