onsdag 16. november 2011

Litt julefornemmelser.


Julen naermer seg og her sitter jeg og mumser paa pepperkaker.
Jeg har ogsaa laget et par stjerner av grener som jeg har limt med limpistol.
Vi er saa smaatt igang med julen her hos oss.

I morgen kommer svigerfar fra spania og vi gleder oss alle. Barna mest.
Haaper vi faar kommet oss gjennom litt obligatorisk pepperkakebaking med han. Vi har lovet at han skal faa med seg hjem en boks med forskjellig godsaker som hörer den norske julen til.

Salvador har begynt aa jobbe igjen og det betyr at naa er det jeg som henter i barnehagen om dagene. Det er saa kjekt aa faa hente dem. Da har vi litt mer tid enn ved levering om morgenen.
Selv om det naa begynner aa bli saa fort mörkt at det faktisk haster litt med aa komme oss avgaarde i tide. Vi gaar jo langs en dritstygg vei... og bilene suser forbi.
Alle vil vi bare komme helskinnet hjem.

I gaar inviterte vi hjem en familie fra barnehagen med to gutter paa middag. Jeg tenkte like greit paa en ukedag, saa er terskelen lav. Huset trenger ikke vaere helt shinet (selv om Salva hadde gjort en veldig bra jobb der!) og maten kan vaere enkel.
Det var veldig vellykket. Ungene storkoste seg og spiste godt av laksepastaen.
Jeg föler at vi har gjort et lite fremsteg med vaart sosiale liv og det er noe vi trives med. Det tar tid aa skape en krets, her paa öyen hadde vi jo ingen vi kjente fra för, men det gaar seg til.
Ungene stortrives i barnehagen og leker hele dagene. DET er det viktigste.

Jeg trives ogsaa paa jobben selv om jeg ikke kommer til aa bli der saa lenge... Faar fortelle mer en annen gang jeg har mer tid. Naa er det nemlig ettermiddagsvakt paa meg.

Ha en super onsdag alle sammen:)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Hei på deg søte du.

Føler jeg har gått litt under jorden selv jeg. Bloggen dabber ut og jeg er litt glemsk når det gjelder kommentarer, tror jeg har svart også poff så er det glemt. Prioriterer familie, venner og trening om dagen. Har gått superdupert helt til nå. Men var på en liten fest på lørdag og har ikke kommet meg ennå, kan jo være at det er noen vinterbugs som har skylda, føler meg ihvertfall ikke tipptopp.. Men sånn er det jo å være småbarnsforeldre da. Det går ellers veldig bra med barna, de er jo så søte sammen. Jeg hadde aldri trodd at Emilie skulle være så opptatt av den lille søsteren som ikke kan så mange triks enda ;) Men hun er VELDIG opptatt av hvor hun er og å få koooose henne, søt altså :)

Så synd ikke jobben er noe som varer da. Men håper det ordner seg med noe annet.

God klem til dere :)

mona sa...

Koselig å høre fra dere igjen!
Fint å høre at dere har begynt å skaffe dere en omgangskrets der borte. Merker her også, at vi ikke har blitt kjent med så mange nye enda. Men det kommer nok etterhvert - og vi kjenner jo tross alt noen som ihvertfall bor i samme kommune fra før.
Er spent på å høre mer om hva som skjer med jobb osv.
Ha en fin kveld!
Klem

ghada sa...


شركة نقل عفش بينبع
شركة نقل عفش بالخرج
شركة نقل عفش ببريدة
شركة نقل عفش بخميس مشيط
شركة نقل عفش بالقصيم
شركة نقل عفش بتبوك
شركة نقل عفش بابها
شركة نقل عفش بنجران
شركة نقل عفش بحائل

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails