torsdag 2. august 2012

Besök fra Spania


 Vi koser oss med besök av barnas fetter, onkel og tante fra Spania. Mye göy paa dagene og jeg har egentlig ikke tid aa sitte her...!
Kjempekjekt aa endelig faa litt avlastning. Det er jo saa greit naar barna har lekekompiser paa besök. Da blir man plutselig ikke like nödvendig som ellers. Man duger mest til aa törke en rumpe i ny og ne;)

I gaar var vi igjen i Arboretet og hadde seriös krabbejakt. Jeg er jo DEN pysen og tör jo knapt ta paa krabber som er större enn en ert. Hva skjer med redselen vaar for ting naar vi blir eldre???
Marcus sier bare: "du maa kommer over redselen din mamma", men det er lettere sagt enn gjort. Salvador spilte töffing og tok opp en stor en og har endt opp med et lite infisert saar paa haanden etter at krabben ikke var naadig med han. Det er hardt aa vaere töff mann gitt;)


Rugbyspilling er ogsaa en kjekk sport aa drive med. Spesielt for en slapp mammakropp. Man faar jammen kjört seg i aa finte frem og tilbake. Det ble dagens trim for meg!

Naa har vi akkurat satt til livs en enkel men herlig lunch utendörs paa terrassen i lett regn!
Saa skal vi vel pröve aa komme oss til byen etterhvert!
Det er godt aa bare ta dagene som de kommer. Ingen store planer her, bare gjöre det som faller oss inn. DET er ferie det!


3 kommentarer:

siddisisalou sa...

Godt å høre at alt er bra med dere alle sammen !

Tonje sa...

Så kjekt å høre at dere har det så bra og storkoser dere. Alltid kjekt å ta dagene som de kommer og bare kose seg når en har besøk :)

ghada sa...


شركة نقل عفش بخميس مشيط
شركة نقل عفش بالقصيم
شركة نقل عفش بتبوك
شركة نقل عفش بابها
شركة نقل عفش بنجران
شركة نقل عفش بحائل

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails