torsdag 4. november 2010

Ny café
En tysk venninne av meg her i Banyoles har nettopp aapnet ny café. Og den fikk besök av meg og Adrià i morges. Saa stilfullt og pent det var der, og litt som tatt ut av en IKEA-katalog.
Utrolig barnevennlig med egen liten lekekrok for barna med böker, tavlevegg med kritt, bord, stoler, byggeklosser, puslespill... Her kunne jeg sitte stille mer enn to sekunder med kaffen min...
og de hjemmelagde kakene; en sjokolademuffin og en sjokoladecoockie:)

Min venninne bruker bare egne oppskrifter og alt lages i kaféen. De har virkelig funnet sin egen nisje med filosofi at alt skal vaere organisk/ökologisk. De har ogsaa vegetarmat, noe som ikke er vanlig rundt om kring her...

Visst ser det ut som hjemme hos noen?

Uansett, utrolig bra konsept og jeg haaper inderlig det kommer til aa gaa bra.
Og ja, kaffen var virkelig den beste EVER. Det er tydelig at det gjör stor forskjell om man skyller maskinen med vann mellom hver kaffe man lager... Alle giftstoffene blir skylt bort istedenfor aa havne i nettopp kaffen din. Og saa bruker de jo bare ökologisk melk da. Og höykvalitets arabica kaffe. Saa da var det jo ikke saa rart da!

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så spennende med en sånn cafe!
Og jeg likte VIRKELIG den ideen med en barnekrok! det skal liksom ikke så mye til før de små kan ha en koselig tur på cafe de også!:-)
Lykke til til venninnen din, det hørtes ut som et flott konsept!

Ha en flott torsdagskveld!
Klem fra størstepia

Inger-Lise sa...

Så koselig kafe. Hørtes ut som et spennende og bra konsept. Håper virkelig hun gjør det bra!! :)
God kaffe er faktisk en kunst. For noen lager bra kaffe hver gang, mens andre ikke helt lykkes noen gang..
Klem i natten, fra en som smyger seg i seng etter å sittet alt for lenge å lest koselige blogger. Var mye å kose seg med etter noen dager offline. :)

ELIN sa...

Dette høres ut som en flott cafe. Slike vil vi ha flere av! :) Ønsker deg en super helg, Heidi! Klemmer fra Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails