onsdag 24. november 2010

Ta med barna i bassenget

Fordeler med aa ta ungene med i bassenget:

De glemmer at TV eksisterer og maser ikke om aa faa se hvert minutt.
De blir sultne som hester og ALT gaar ned paa höykant. Tom gresskarsuppe.
De sover som steiner hele natten (haaper vi)
De faar rosekinn og ser ut som smaa julenisser.
Lukter deilig.

Skulle hatt oppvarmet basseng i hagen saa hadde vi nok badet hver dag. Ellers faar vi gjöre ordentlig vikinger av oss...

Der er saa göy aa se hvilke helter de er i bassenget. Marcus er saa vant til vann naa og er baade under og over vann. Tar "svömmetak" og kommer seg fremover paa et eller annet vis!
Adrià er turbo og slenger seg likesaagodt fra kanten han. Hodet forsvinner under vann, og han kommer opp litt delvis fortumlet, men fortsetter og fortsetter!
Har han noen gang vaert redd for noe den ungen?


Tar dere med barna ofte i basseng? Og hvor mye staar egentlig den store svarte boksen paa i de norske hjem?

(her pröver vi aa begrense oss til én gang om dagen. Altsaa paa morgen etter frokost, för/etter lunch eller en liten stund paa kvelden).

3 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Skulle ønske guttene var mer vant med vann enn det de er. Men pga allergi og astama historie ble vi frarådet å bare i klorbasseng med de som små, så der røyk babysvømming. Og nå sliter vi med at Kasper har vann i mellomøret og ikke skal ha hodet under vann. På en eller annen måte tror jeg han merker det selv, for han er ikke så glad i å bade i store basseng heller.
Men jeg liker å tenke at vi en gang skal venne de mer til bading. Å lære å svømme tidlig er et must, men ikke på kost av ørene!
Her er nok boksen på nesten hver eneste dag.. Men vi har begynt å la de velge om de skal se barnetv før eller etter middag. (med harddisk recorder finner vi alltids noe på boksen de vil se) Som regel velger de før og da får vi litt ro til matlaging. Helt herlig! :)
Takk for superkoselig kommentar hos meg. KLEM

Guro sa...

Hei! Jeg skrev også et innlegg om basseng i dag :) Vi går en gang i uken vi. Tv ser alma lite på. Kun barnetv kl 18 om kvelden. Og en film i ny og ne når det er -15 ute (som det er nå :(

mona sa...

En god påminnelse om at det er på høy tid for oss å ta en tur i bassenget snart!!

Daniel er ikke noe særlig interessert i tvèn enda, så han ser maks fem minutter til sammen om dagen. Etterhvert blir det vel til at han får se barne-tv tenker jeg. Pappaen og jeg har gjerne tvèn stående på hele kvelden da *rødme*..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails