fredag 12. november 2010

Superdag

Ja, noen dager er slik! Alt gaar paa rels, jeg har de beste gutter i verden, jeg tenker veldig positivt paa flytten og vi har deilig höstvaer.
Og saa gleder det meg saann at Marcus har faatt gode venner paa skolen.
Da er det jo saaklart litt vondt aa tenke paa at vi skal ta han bort fra dem, men han faar jo lett nye venner den karen. Det er jeg sikker paa.

I dag visste jeg ikke hva jeg skulle finne paa til ettermiddagsmaaltid. Vanligvis gaar det i skive eller frukt, men siden det er fredag tross alt slo jeg til med vafler. Ikke toros denne gangen, men du saa gode de ble likevel. Det er altsaa mulig aa leve uten Toro, bare saa dere vet det;)

Jeg tok med en hel boks til skolen, og hadde sukker og syltetöy utenom. Saa sprang Marcus rundt og inviterte vennene sine til vaffelkalas paa benken. Superkoselig og de er saa greie disse mammaene, og den ene pappaen som alltid joiner oss. Men de ble jo lei seg naar jeg sa at vi skal flytte... Guttene vaare har blitt gode venner og vi selv har funnet tonen. Slik er livet. Jeg forsöker aa ikke bli trist lenger, det gjör jo bare vondt. Samtidig er det litt godt aa kjenne at jeg blir trist ved tanken, det er jo bare en bekreftelse paa at jeg har det veldig bra her.

Naa skal jeg bare vise dere et bilde av siste luen jeg har laget. Den er en bestilling til en jente i Banyoles. Haaper hun blir fornöyd.Naa skal jeg straks stikke ut for ölkveld med jentene:)
Jippi, hvem sa at livet med barn skulle forandre ens liv drastisk??!!

Kos dere paa fredagskvelden, hva enn dere gjör!

3 kommentarer:

Pia sa...

Du er jo en skikkelig vakker luemodell;)
Ha en fin kveld ute på by`n!

Inger-Lise sa...

Hei der frøken søta. Skikkelig fine de luene dine! :) Er sikker på at hun blir fornøyd! :)
Skjønner godt alle for og mot tankene, gleden og vemodet i samme stund. Vi bor et sted vi trives veldig godt (hus/naboer/barnehage/sentralt osv), samtidig som vi tenker at vi IKKE vil ha barna på nærmeste skole her... Mange grunner til det egentlig, men vi sliter litt med tanken på at jo lenger vi bor her dessto tettere bånd knytter guttene til venner og naboer. Men det er heldigvis noen år til skolestart her i landet, så når tiden kommer kanskje vi blir og gir skolen en sjanse? :)
Er sikker på at dere får et superspennende år hvor enn dere tenker å bosette dere. Det viktigste er jo at dere som familie er sammen og har det bra! :)
God helg nå kjære du. Håper ølkvelden var koselig!
KLEM

ELIN sa...

Skjønner det kan være både trist og spennende å flytte. Jeg er sikker på at det blir bra, og at dere finner mange nye venner. Håper du hadde en flott kveld med jentene i går. Klemmer fra Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails