mandag 10. januar 2011

Aquarium

Vi er oppe og gaar igjen etter aa ha vaert knocket ut i over en ukes tid. Naa er forövrig Adrià groggy, men ingenting stopper den minihelten.

Hele familien dro inn til Barcelona i dag og vi hadde Aquarium paa planen. Marcus fikk inngangsbilletter av de tre hellige konger og var superfornöyd (vi har satset paa opplevelsesgaver naa som vi skal flytte...).

Mandag betyr lite folk og god plass til aa studere fisker fra alle verdenshav. Mange fascinerende og ikke minst skumle skapninger som lever i det vaate element. Jeg har aldri fölt meg bekvem i vann og det har sine grunner...

I tunnelen fikk vi studert haier baade sidelengs og underifra... Flekkede tenner og krumböyde hairygger fikk det til aa gaa frysninger nedover ryggen min, men Marcus laot seg ikke skremme saa lett."Teppet" derimot er en sjarmerende skapning (den dere ser sugd fast til taket over meg...). Den ser mest ut som den er ute og flyr naar den beveger seg.I vestibylen fantes denne kule u-baaten. Mange knapper og hjul man kunne trykke og snurre paa.

I kveld har vi sett gjennom fiskeboken og pekt paa alle de vi har sett. Og saa gleder Marcus seg til aa fortelle om dette paa skolen i morgen!

Bare 2,5 uker igjen til vi flytter naa. Hver dag ryddes det unna litt saker og ting. Saa blir det ikke noe skippertak til slutt...

Haaper dere har hatt en finfin mandag:)

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlige bilder fra akvariet! Skjønner godt at dere må oppleve masse når dere snart skal flytte hit.
Lurt å rydde litt hver dag ja, jeg har en tendens til å vente til siste liten jeg da - og det er IKKE noen god ide.

Godt at du er i bedre form!
Klem fra størstepia

Inger-Lise sa...

Kult bilde fra tunellen der. :)
Vi var i en lignende hai-tunell i legoland i sommer. Jeg fikk litt kreeps der inne, men guttene digget det. :)
Ja, tenk at dere snart er på vei. Det må være spennende og sikkert mange andre følelser også. Masse lykke til med innspurt på pakking og alt.
*KLEM*

Eivor sa...

Så godt å høre at dere har det bra igjen. Mange som ligger med høy feber for tiden forstår jeg. Klart at en tur i Aquarium var toppen for guttene.
Lykke til videre i rydding, pakking og flytting perioden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails