tirsdag 25. januar 2011

Siste dagen, kvelden, natten...

Siste kvelden for aa tilbringe i leiligheten er kommet... I morgen skal vi flytte inn hos svigers for to dager.

Litt rart er det. Etter nesten 4 aar her.. Det som har vaert vaart hjem saa lenge skal vi naa overgi noen andre. Maaaange minner fölger med oss fra tiden her.

I dag har virkelig vaert en crazy dag. Ringeklokken har gaatt varm til leiligheten. Folk har kommet for aa hjelpe til aa drikke opp teén jeg fremdeles hadde igjen fra julen. Og ostekake hadde de med seg som tilbehör.

Noen avskjedsgaver har det blitt ogsaa. Taarene satt i öyekroken men vi sparer resten til det store taarekalaset torsdag/fredag...

Og saa hadde vi en aldri saa liten "mercadillo" litt senere paa dagen hvor det var fritt for aa ta for seg av klaer, leker, ja til og med mat har forsvunnet fra skap og kjöleskap.

Saa naa er vi litt naermere maalet.
Og passet til Marcus skal vi visst ha i hende paa torsdag ettermiddag. Litt mindre enn 1 dögn för avreise. Haarfine beregninger ja.

Har dere flyttet langt med barn för og hvordan gikk det?

8 kommentarer:

Tonje sa...

Jeg henger visst ikke helt med. De siste dagene har jeg ikke fått besøkt alle bloggene. Siste dagen i Spania? Ikke siste dagen som blogger håper jeg? Liker å titte innom og lese her hos deg :)

Klem Tonje

Størstepia sa...

Så rart det må være...
Skjønner godt at det blir litt sentimentalt, litt tårevått og litt rart å skulle flytte fra leiligheten deres!
Har ikke flyttet langt med barn så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg, men de sier jo at barn har lett for å tilpasse seg, så det kommer nok til å gå strålende! God tur hjemover til Norge, gleder meg til å fortsette å følge livet deres her i landet!:-)

God klem fra størstepia

Eivor sa...

Vet at det er vemodige dager dette, men heldigvis blir det snart så travelt med alt det nye at dere ikke får tid til å tenke mer på det.
Vi flyttet med barn fra Spania til Norge for mange år siden. Mine unger var litt eldre, 9 og 14 år, og det gikk over all forventning. Men kanskje vi var heldige. Vi voksne snakket også bare positivt om flyttingen, og sa at vi gledet oss og snakket mye om alt vi skulle gjøre.På skolen fikk ekstra hjelp med norsken i en periode, noe vi var veldig takknemlige for.
Ellers var forandringene bare positive.
Noe av det første de ønsket seg var sykler. Nå de kunne faktisk sykle til og fra skole, og sykle til og fra venner etter skoletid, noe som var helt utenkelig i Spania.
Dine unger er så små at overgangen nok blir enda enklere - iallefall når det gjelder skoler og språk.

mona sa...

Shit, tiden går så fort!! Synes ikke det er lenge siden dere begynte å tenke på å flytte, jeg.. Skjønner godt at det er vemodig å forlate en plass man har trivdes godt på. Men dere får det helt sikkert fint der dere kommer også!!
Lykke til med de siste forberedelser før dere ankommer Norge! Og velkommen skal dere være :)

Vigdis ♥ sa...

oi. allerede?
her flyr dagene og bloggen min får lengre og lengre pauser mellom hvert innlegg. håper det retter på seg når sola kommer tilbake og det blir bedre å ta bilder ;)

velkommen hjem skal dere være. det går sikkert bra, og jeg gleder meg til å følge deg videre.

god tur!

Inger-Lise sa...

Så rart og spennende på en gang. Det er alltid litt vemodig å flytte, men dere skal jo flytte litt ekstra langt da.. Når det mest triste er over blir det sikkert fint å tenke på at dere har familie som dere kan besøke der, så vet dere at dere kommer tilbake til venner og alle kjente steder!! :)
Her i huset er det siste natt med 3åring. Kasper blir 4 i morgen og gjett om han gleder seg! :)
Lykke til med flyttingen, og velkommen nordover! :)
KLEM

Lindy sa...

Flyttet med barn? Jepp, hvis noen har flyttet med barn er det oss. Blant annet flyttet vi til Gran Canaria med barn for fire år siden om en uke...det gikk jo fint. Med barn på lasset kommer man fort inn i det nye livet og blir fort kjent med nye folk!! Flytter dere tilbake til Spania igjen tror du??

Mariann sa...

Hei søte deg.
Idag flytter dere... og dere skal starte et helt nytt liv her i Norge. Det kommer til å bli så bra.. det er jeg 100% sikker på. Gleder meg til å høre om hvordan livet i Norge blir. Og så blir det spennende og se hva dere gjør etterhvert, blir dere her eller lokker solen mest.. hvem vet :)
LYKKE LYKKE TIL...
Stor klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails