tirsdag 18. januar 2011

Sulten

Shit saa sultne ungene er om dagen. Skulle tro de er paa noen slags recovery-diett etter aa ha vaert syke jo. Jeg er sulten, jeg er sulten har blitt vaar kjenningsmelodi.
Men det er vel slik at de vokser litt i rykk og napp og er det slik saa tror jeg nok at Marcus maa strekke seg noen lange centimeter i disse dager. Jeg rekker saavidt dekke av frokostbordet för neste maaltid skal serveres de sultne munnene som bedende staar og tigger ved kjökkenbenken.

Naa skal det ut og handles inn mere mat.
Havregröt og mer frokostblanding er vaar overlevelsesmat paa morgenen. Og ellers hvitt bröd med diverse paalegg. Fy som jeg kommer til aa savne bröd med riktig god serranoskinke i Norge. Tror neppe jobben min blir saa godt betalt at jeg kan slaa til med fast innslag av serranoskinke i kjöleskapet...

Har tenkt litt paa det i det siste... hva skal vi spise? Hva bruker man for paalegg igjen?
Kaviar og leverpostei og tubeoster, samt norwegia og faarepölse??

Hva har dere i kjöleskapet og hva digger ungene deres?

6 kommentarer:

Camilla sa...

På brødskivene her i huset: salami, krydderost, prim, kaviar! Og spekeskinke er jo vel så godt som serrano, synes jeg! Og det norske brødet er godt og grovt!

Det blir spennende tider for dere, og jeg gleder meg til å følge overgangen.

Lykke, lykke til!

DUNNISMoR sa...

Hei,
Her går det mykje i skinke med agurk og majones for tida, elles er gräddost, brie (mor, far og minstejenta på 1,5 år;), leverpostei og fårepølse store favorittar på brøvskiva. I kjøleskapet har me også brunost, kvitost, salami, div tubeostar, makrell i tomat på tube(veldig greit) og div sortar syltetøy. Nugatti er alltid populært, men kjøper det ikkje så ofte lenger.
Serranoskinke er fantastisk godt! Åt det kvar dag då me var i Spania på ferie i fjor:) I Norge er det jo svindyrt, så her vert det berre kjøpt inn til spesielle anledningar.
Ein type pållegg som aldri kjem inn i mitt kjøleskap, er forresten gamalost...det er nokke av det verste eg har smakt i mitt liv...hugsar morfaren min klarte å lokke meg til å smake på det...huff!
Eg er veldig svak for franske ostar, då...sjølvsagt aller best på sprø fransk baguette og gjerne med eit godt glas raudvin til...Délicieux!
Ha ein fin onsdag!

Inger-Lise sa...

Brødskivene her i huset har som regel et av følgende pålegg: leverpostei med majones og sylteagurk, prim (må være den med jern!), skinke, danskepølse (sånn veldig rød), gul eller brun ost. I helgene blir det gjerne litt ekstra luksus som egg eller liten brie. :)
Det hender vi reiser til Sverige på harry-shopping. Litt billigere og mye bedre utvalg enn her. Så da blir det andre ting på menyen også!
Du får hamstre med deg både serranoskinke, parmesan, vin og andre godsaker som er kjempedyrt her når dere drar. Vi pleier alltid å kjøpe parmesan, safran og andre fancy ting når vi reiser. :)

Mammarie sa...

Ungene liker tubeost, leverpostei og brunost godt her i gården :)

Lisalotte sa...

Smør og kavli smøreoster, litt syltetøy, servelat, agurk, tomat, gulost, leverpostei og av og til epleskiver spiser barna her. Når vi er i Norge spiser vi også fiskepudding :)

Blogger sa...

BlueHost is ultimately one of the best hosting company with plans for all of your hosting needs.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails