mandag 17. januar 2011

Mr SovehvorsomhelstVi har de herlige dagene om dagen. Som jeg har sagt tidligere saa skulker Marcus skolen rett som det er og vi stikker paa piknik eller klatrer eller gjör annet göy som faller oss inn. Unntakstilstand kan vi kalle det. Og det maa vi ha lov til naar vi snart skal bytte land aa bo i.

Pga flyttingen har vi derfor ogsaa en god unnskyldning for at noen deler av huset ser ut som et bombet horehus. Kontoret for eksempel. Men Adrià fant visst helt roen her mellom poser og annet staesj...
Snakker meg om... Naar klokken er 15 maa bare den gutten sove, enten her eller der.

8 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Thihi.. så søt han er!! :)
Her om dagen var Lauritz så trøtt at han sovnet sittende i sengen mens jeg leste bok for han.. haha.. Det var første gangen gutten med lakenskrekk sovnet uten "kamp".
Håper dere er i rute med alt som skal til før flytting. Kos dere med skulking og piknik. Man må nyte det man har mens man har det, eller noe sånt! ;)
KLEM

Inger-Lise sa...

Så først nå at det tikket inn hilsen fra deg til meg.. så vi må ha vært på besøk hos hverandre samtidig. Morsomt! :)
Kassen er kjøpt på Søstrene Grene før jul. De fantes i mange former, med forskjellige størrelser på rommene og med og uten tak! Så de senest i romjulen, men vet ikke om de har de fortsatt.. Ganske billige er de også, så løp og kjøp! :)

Guro sa...

Hohohoh, det der sovehjertet står det respekt av altså!
Søtingen :)

Camilla sa...

Herlig!

Marianne sa...

Guri så stilig bilde...hehe! Så fin liten gutt ;-)

mona sa...

Hehehe, så herlig!!
Daniel er visst en stayer når det kommer til soving. Med mindre han ligger i senga si eller i vogna, så må jeg fysisk holde han nede for at han skal falle til ro. Ellers holder han det bare gående i det uendelige tror jeg..

Vigdis ♥ sa...

Så heldig du er. Prinsessa vår har aldri hatt den evnen...

Lisalotte sa...

Godt sovehjerte på den lille karen ;) Veldig søtt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails