lørdag 14. juli 2012

Enda en tur paa sykehuset.

Ja, sykehistorien til minsten bare fortsetter...
(for den som orker aa lese videre...)

Melkeutslettet som jeg hele tiden har trodd at det har vaert har vaert veldig av og paa i det siste. Det har jo hele tiden vaert der, men mer eller mindre aggresivt.
Naar det i morges kunne skimtes hvitt belegg inni munnen hans og under overleppen hans ogsaa, kjente jeg at begeret var fullt og ville komme til bunns i alle disse symptomene hans.
Da han ogsaa skrek som en gal i gaar kveld og ikke hadde baesjet paa 4 dager ville jeg gjerne faa vite om han sliter med kolikk ogsaa.

Saa slik det da blir paa en lördag ble det altsaa Legevakten först. Fy sören saa mye venting. 45 min i kö bare for aa komme frem til resepsjonen. Og DER skal man liksom greie ut om problemet, blotte seg og vise frem det man har av utslett og andre ting..Skal man ikke gjöre det INNE hos legen etterpaa???. Damen foran meg i köen hadde kanskje hatt et hjerteinfarkt...! hallo, hun kunne jo dödd der i köen. Helt utrolig.
Og saa blir man jo saa sulten av all denne ventingen. Og hva kan man kjöpe av mat? Jo bare brus og chips fra automat. FY skam sier bare jeg. Hvor helsefremmende er DET da?

Etter aa ha truffet legen ble vi bare henvist til barneklinikken paa Haukeland med uspesifikt utslett...
Det hvite i munnen hengte han seg forövrig IKKE opp i.

Paa barneklinikken derimot ble utslettet sett paa som helt ufarlig, men det hvite i munnen derimot var sopp! Saa forskjellig kan man altsaa se paa det.
Saa naa skal baade jeg og Sandermann paa behandling. Jeg med canesten paa brystvortene for aa forhindre at jeg faar sopp der, og han med farrisvann paa soppstedene i munnen. Han har saa lite av det at det kan hende vi klare aa fordrive det med farris.
Utslettet er jo nettopp det jeg trodde det var; melke/hormonutslett.
Og jeg skal naa gaa paa en 2 ukers melkefri diett. Det verste som kunne hendt meg;)
Ingen havregröt til frokost, ingen melk i kaffen, ingen yoghurt til kvelds, ingen sjokolade med melk i. Ingen smör paa skiven.Ei heller oster til kosemat...Ei heller mye annen mat som inneholder spor av melk.
Mye aa sette seg inn i plutselig.

Og jeg er saa sliten...
Mökketrött og lei.
Holder nok paa aa gaa paa en smell, saa naa blir det prosjekt "hvile meg opp" de neste dagene.6 kommentarer:

mona sa...

Huff, klem til deg!!!
Så utrolig slitsomt at dere må igjennom så mye.. Godt det ikke var noe verre da! Men skjønner at det er utrolig styrete med melkefri diett. Venninnen min må gå på det, siden gutten hennes har melkeintoleranse. Jeezzz, det er jo nesten ingen ting hun kan spise! Men man kommer nok fort inn i det, og da går det jo på et vis.
Husk at denne tiden går utrolig fort! Plutselig er han større og alt er mye lettere. Så hold ut - det blir snart bedre!!!
Stor klem

Anonym sa...

Huff, mye styr med den lille og ja det er styr med melkefri kost men det er masse å spise, de fleste brød og rundstykker er melkefrie, kjøttpålegg og fiskepålegg er melkefritt, rent kjøtt og fisk til middag er greit,grønnsaker og frukt er uten melk, skal du bake kan du bytte ut melk med vann eller andre væsker som eplejuice eller appelsinjuice, det gjelder bare å se alt som egentlig er melkefritt og er du heldig så blir det ikke så lenge du må være melkefri. Lykke til

siddisisalou sa...

Dette klarer du kjempefint - jeg tror det er bare å innstille seg på at slik er det for en periode og spise mye av andre ting som er helt uten spor av melk. Synd for lille Sander som ikke har det topp, men det er nok en overgang det også. Lykke til videre - og stå på - det går bra til slutt skal du se.....

siddisisalou sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Frulykkelig sa...

Huff så kjipt! Jeg har også prøvd melkefritt kosthold pga. mya luft i magen til lillebror. Men holdt bare ut i tre dager, jeg er nemlig avhengig av ost! Alt annet går helt fint, men MÅ bare ha ost på skiven/knekkebrødet, hehe.

Vil tipse deg om at du kan fortsatt spise havregrøt, her bruker jeg aldri melk i havregrøten uansett. Bare vann. 2 dl gryn, 5 dl vann.
Ellers er havremelk en super erstatning for kumelk.

Masse lykke til!

siddisisalou sa...

Glemte å si at her i Spania drikker jeg sojamelk og spiser soja yoghurt - og kjenner ikke forskjell. Ost vet jeg ikke helt, men det finnet jo ost som ikke er laget av kumelk - Queso de cabra - og den er nok mye bedre for deg/dere !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails