mandag 25. mars 2013

örebetennelse x 3...

Hvem skulle trodd at den der lille lykkelige karen som ler paa innoverpust og farer over gulvet i full lek med storebrödrene har öret fullt av snörr? Eller puss heter det vel kanskje... Aesj. Saa er det altsaa 3.runde med örebetennelse for Sander.
Blir en liten tur til legen igjen i dag da. Har bare ikke lyst aa sette igang med ny antibiotika for den lille kroppen der... Noen som har andre forslag til hva vi kan gjöre???4 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars liten. Hvis kun på ett øre så gir de sjelden antibiotika her. Stort sett virus som går over av seg selv. Og hvis han fortsetter med mye dobbeltsidig øreverk fremover så bil de kanskje vurdere å sette inn dren. Men ikke ennå tror jeg. Når han er litt større. Neste år kanskje, men ikke helt sikker. Mine har ikke hatt det noe særlig. Men bruttern sine får ofte øreverk, men sjelden medisin. Men de er strenge her med det da.

Ellers nytes dager i spania, godt å kjenne kroppen tine opp etter vinteren:)

Hilsen kusine elisabeth

★ Heidi ★ sa...

Heisann der!
Her har de policy paa at dersom det kommer puss ut av öret skal de gi antibiotika... Det var visst ikke aa diskutere en gang..
Fare for meningitt etc.
Dersom han fortsetter aa faa mye av dette blir det kanskje snakk om dren ja. Men legen sa at hun saa denne infekjsonen som at den henger sammen med de andre, dvs at det som jeg ser paa som 3, ser hun som bare 1.
Herlig aa höre at dere har det fint:) Vi skal ut paa sykkeltur med alle barna i dag. Sjekke ut noen ruter i omraadet der vi jobber;)
ha en finfin uke med opptining av vinterkropper, hehe!

nullfiresyvni sa...

Hei. Ser det er en stund siden du skrev denne og forhåpentligvis er han helt frisk nå. Lillemann her har hatt to runder. Ingen av gangene fikk han antibiotika. Det gis sjelden her. Og hvis legen din sier at dette fremdeles er gang nummer en, så har jo ikke antibiotikaen hjulpet og det er trolig virus (som man ikke kan kurere). Men jeg ahr i alle fall tips om lavendelolje som skal berolige.Litt på en qtips (du kna google det) forsiktig i øret (ikke inn i øregangen). Kanskje det bedrer ting...

Koselig blogg du har.

Klem Kirsti

Julie S. sa...

Hei:) Flott blogg du har! Datteren min på 1 år har nå hatt seks ørebetennelser siden september, kjedelig. Har prøvd antibiotika en gang, men det virket ikke, så da har vi holdt opp. Vi venter på innkallelse til ØNH og vurdering for dren. Nå har det ikke sprukket siden 8./9. mai, så håper litt varmere vær kanskje kanskje har gjort underverker :) Det er uansett kjipt! Håper det løser seg hos dere. Det har jo gått en stund siden innlegget her, så kanskje det går bedre hos dere. Du har jo sikkert funnet noen tips, men jeg kan jo nevne noen vi har prøvd: heve sengeenden (lindrende) og hvitløksbåt i øra (lindrende. Ellers er det visst også flere som bruker soneterapi og hoemopati (ørelys) her. Vi får se hva vi prøver mens vi venter på ØNH. Mvh Julie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails