fredag 29. mars 2013

Vi starter bedrift!!

Vet dere, naa er ikke jeg og Salva bare kjaerester og foreldre, men ogsaa partnere i AktivCatalonia!
det er med sommerfugler i magen og litt svette hender jeg skriver dette for det er jo bare dödsspennende aa starte sitt eget! Tenk aa faa jobbe med det man liker aller mest da?


Tenk at det som for 5 aar siden bare var en liten tanke naa har vokst og blitt et stort prosjekt, det som skal bli vaar innbringende kilde. Det er jo fantastisk aa se hvilken kraft man har inni seg selv og ikke minst stimulerende aa se at man KAN gjöre det man vil her i livet. Det er jo ikke alltid saa lett aa bryte opp, gjöre noe annet, ta seg ut av den komfortable boblen, usikkerheten det bringer med seg... Og saa har man barn oppi det hele.

Men, naar pasjonen er der og gutset likesaa, ja da gaar det slik. Nemlig at en nordmann og en katalaner bestemmer seg for aa vise frem noen skjulte skatter i dette hjörnet av Catalonia, naermere bestemt provinsen Girona, for her er det fantastisk vakker natur, utrolig mye kultur og veldig god mat og vin ikke minst! DET er jo viktig naar man skal paa ferie spör du meg.

Jeg vet ikke med dere, men for oss handler det aa reise paa ferie aa faa en saa ekte opplevelse av stedet som mulig. Treffe de lokale, spise lokale spesialiteter, involvere seg og faa en fölelse av hvordan livet arter seg i den delen av verden man besöker. Komme hjem med en haug minner og opplevelser som har beriket èn, og som skiller seg vesentlig fra opplevelser som vennen din har fra sin ferie et annet sted i verden.
Vi har i tillegg til 4 turer (sykkel, fotturer, kajakk) ogsaa aktiviteter som fallskjermhopping, djuving, klatring etc.

Men jeg skal ikke skrive hele hjemmesiden omigjen her... KOM og BESÖK oss paa
www.aktivcatalonia.com


(kjempeglad for tilbakemelding...)
Ha en fin langfredag folkens!


4 kommentarer:

Ingunn sa...

Hurra, så GØY!! Har jo skjønt at det var noe sånt i gjære. Klikket meg inn på nettsiden - kjempefin, bra jobba!! Masse lykke til!

Inger-Lise sa...

Gratulerer så gøy! Veldig proff og fin side. Håper dere får mange oppdrag og fine erfaringer for bedriften deres. :) Kjenner jeg noen som skal i deres retning skal jeg tipse dem om deg ;)
Håper dere har fine påskedager i vårsola. Fortsatt bøttevis med snø her, men hva gjør vel det når man koser seg med skiturer og påskesol. :)

Klemmer

Anonym sa...

Det er drømmen!
Gratulerer med å ha realisert deres og lykke til med alt det innebærer.

Mammarie sa...

Koselig bilde :) Nettsiden så virkelig proff ut !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails