fredag 8. mars 2013

Saa masse sol!

Shit, det er sommervarmt jo!!
Her sitter jeg i singlet og lager piknik lunch til meg og guttene! Det lukter vaar alle steder... klippet gress blandet med bensinlukt fra gressklipperen er en av de sommerluktene som faar meg til aa drömme meg bort til de somrene jeg tilbrakte i nord-norge...

Naa ligger kyllingen i pannen og gjör seg gyllen og fin. Og saa skal vi ha noen couscousbiffer til det. Og jordbaer til dessert :)

Legger ved et bilde fra vaar flotte tur i gaar. Jeg gikk med Sander i baereselen i 3 timer og han smilte som en sol hele veien. Förste delen av turen gikk vi i taake (veldig uvanlig) men saa bröt solen gjennom.
Lukten var helt vidunderlig. En saann ubeskrivelig god lukt av skog, planter, jord, aromatiske urter...
Ja, du skjönner, jeg ble jo helt lyrisk jeg.


Her vandrer vi i korkeiklandskap. Stammene er svarte etter skogbranner for lenge siden...


Her dyrket de vin i gamle dager. Dere ser terassene der i bakgrunnen.


En gammel kirke som ser mest ut som en festning, og vi virkeligheten tjente den mest som det for aa holde utikk etter pirater...


2 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Vakkert landskap dere bo i. Og helt fantastisk med våren som kommer snikende. :)
Vi har nytt noen fine dager hos svigers i Geneve nå. 10 plussgrader og bar bakke var stor lykke for guttaboys. Dessto mer nedtur å komme hjem til 1 meter snø og kulde.. hehe.. Var veldig godt med litt vår. Men nå skal vi (prøve!) å nyte resten av vinteren mens vi har den her. :)
God helg.
klem

Sirkusprinsessen sa...

Så vakkert! Spreke dere er :) Hvilken sele er det du bruker her?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails