fredag 15. mars 2013

Vi leter etter lykken





I gaar kveld var jeg ute en tur paa pub hvor de hadde invitert til et lite "lykkeseminar". Vi saa film og diskuterte lykke.
Hva som behöves for lykke er i store ord:
Venner
Frihet
Tid til aa reflektere.

Begrensninger for aa föle lykke er som regel frykt og skyldfölelse.

Det var jo ikke saa mye nytt egentlig..., men greien er at man behöver stadige paaminnelser for ikke aa falle tilbake i gamle spor.

Jeg er heldig som kan kjenne paa lykkefölelse (og andre fölelser) ofte.
Det er saa himla mange som lider i dette landet naa pga krise... Folk som har havnet i uföret pga materielle ting. De ville ha hus, bil, teknologi etc og bankene bare ga og ga uten aa sjekke om de hadde muligheter for aa betale tilbake. Forbannade banker som har satt saa mange mennesker i vanskelige situasjoner...
Og saa er jeg sinna paa all reklame som hele tiden skal faa oss til aa tenke at livet blir saa mye bedre om man bare hadde den der Ipaden eller nye telefonen eller parfymen...

Lykke er filosofi og en maate man velger aa se livet paa, ikke noe man faar gjennom aa kjöpe seg ting. Lykken forsvinner saafort man har funnet den og da maa man starte jakten paa nytt. Derfor om man blir lykkelig av aa kjöpe seg ting, maa man faar aa oppnaa lykkefölelse neste gang altsaa ut aa kjöpe seg no nytt... igjen. Litt satt paa spissen, men dere skjönner tegningen.

Uansett, ha en finfin dag med lykkelige öyeblikk:)

Ojoj saa fiolosofisk dette ble....jaja.



Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails