tirsdag 4. januar 2011

Status

Ja, her kan man jo nesten si at jeg har vendt meg til brennende kinn og frysebyger. Nesen min har ogsaa gaatt fra aa vaere et funksjonelt organ til aa vaere et slags rödflammet innslag i ansiktet. Tettere gaar det altsaa ikke an aa bli...

Jeg ligger og tenker paa saa himla sunn jeg skal bli naar jeg blir frisk... Masse frukt og baer, bare ferske fiske og kjöttvarer, og mye organisk. Jeg ser virkelig frem til baertilgangen i Norge.

Dette er uansett vaart nye maal for 2011. Vi har snakket om det mang en gang og er naa ganske overbeviste om at matindustrien er en skikkelig bedriten bedrift...

Visste dere at Kellogs putter mineraljern (typ jern fra jernstang i cornflakesen???) og ikke den type jern som kroppen kan ta opp og gjöre seg nytte av... Saa skriver de jern og alle tror at det er nyttig. Skremmende og snakk om aa lure folk opp i stry. Ingen gjör noe med det ettersom det ikke er giftig, men skulle man ikke faatt paa pukkelen for villedelse?

Naa staar Salva og kokkelerer for meg. Fersk spinat og annet nyttig. Saa faar vi haape det har samme effekt som hos Skippern og at dere snart ser meg med et friskt ansikt her paa bloggen igjen.

Marcus som var frisk i to dager fikk plutselig litt feber igjen i dag og var helt utslaatt paa ettermiddagen. Sov masse. Saa slo han jammen meg til med diaré naa til kveldingen ogsaa bare for aa toppe det.

Bring on some better days...

Natta fra 39,2...

5 kommentarer:

tonje boganes sa...

God bedring til dere.
Visste ikke om det med kellogs. Takk for tipset. Barna får sjelden denslags, nå blir det heller aldri :)
Ønsker deg ei fin uke
Klem Tonje

Inger-Lise sa...

Uffda.. høres ikke bra ut!! Håper dere får skippern-krefter av spinaten og kan jage alle basiluskene ut døra!! Masse god bedring!!
KLEM

Mammarie sa...

39,2 hørtes ikke gøy ut. God bedring!

mona sa...

Æsj, så utrolig kjedelig.. Masse god bedring til dere!!

Alexia sa...

Jernstang-jern i cornflakes??
Ser du er opptatt av mye av det samme som meg, skal besøke bloggen din igjen! Fin koslig blogg du har!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails