lørdag 9. april 2011


Ettermiddagsfiks i hagen i finvaeret.
Naa har vi saadd litt gulrotfrö og ringblomster og diverse i melkekartonger og spann.
Spennende aa se om det kommer opp noe etterhvert.Det er saa deilig aa kunne vaere ute naa med mindre klaer og kjenne at vaaren har tatt et lite tak.
Vi saa den förste rhododendron som blomster paa bar gren i byen i dag.

Apropos byen; vi har vaert paa teater og sett et arabisk inspirert teaterstykke med baade mennesker og haanddukker i hovedrollene. Tom Adrià satt som trollbundet i de 35 min det varte.Og saa har vi faatt lekt med hoola hoops ved blomsterpaviljongen. Der var det en gruppe damer som hadde rockeringer til utlaan og da var vi ikke sene bort for aa pröve. Baade jeg og mamma fikk svingt hoftene til den store gullmedalje... man skal jo ikke svinge saa mye med hoftene, men bruke kraften i ene benet til aa holde den i gang. Tror virkelig jeg skal kjöpe meg en saann.

4 kommentarer:

maritamt sa...

Så kjekt å så litt :) Håpa vi får sjå resultata når det spira og gror :D

siddisisalou sa...

Koselige foto. Det å så gulerøtter og små tomater gjorde vi ofte da ungene var mindre, og ungene mine trodde lenge at gulerøttene vokste i melkekartonger,

Vigdis sa...

Så artig! Her er våren i gang, men på langt nær som hos dere. I går så jeg toppen av rhododendronen stikke opp av snøen... (og nei, jeg fikk ikke pakket den inn denne vinteren heller...)

Mammarie sa...

Rockering er kjempemoro :D
Ringblomster sådde vi alltid på skolen før, tror det er fordi det er "bombesikre" blomster som spirer nesten samme hva.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails