tirsdag 12. april 2011

NygaardsparkenEt spröytefritt sted midt i verste beryktede narkoparken i Bergen...
Nygaardsparken er et tilholdssted for de narkomane desverre.

Her tilbrakte vi söndags formiddag og hadde ogsaa med spansk omelett som ble inntatt paa benken. Etter dette dro vil til Solheimsviken og besökte noen franske nye bekjentskaper og inntok roserende champagne og kaker i deres loslitte bakhage (de leier) hvor vi satt mellom planker og annet skrot, mens ungene hoppet i trampolinen. Det var virkelig kontrastfylt.Marcus kjörer nedtelling til bestefar fra Spania kommer paa besök. Han er flink og krysser av for hver dag som gaar.
Og saa teller vi paa norsk hvor mange dager som er igjen. Bortsett fra at han tror at 16 kommer etter 12 saa er han veldig flink aa telle.

I dag da jeg var paa toalettet kom han og dro opp og ned i dörhaandtaket og sa at det var dören som snakket med meg.
Artig type det der.


3 kommentarer:

Størstepia sa...

Ja, de er så herlige i den alderen:-) Ivrig liten pjokk som krysser av ser jeg - kan tenke meg han gleder seg til å få besøk!

Herlig å se at ting ordner seg for dere, at dere trives og at ting faller på plass!!

Ha en herlig tirsdagskveld!
Klem fra størstepia

Inger-Lise sa...

Hehe... Aldri et kjedelig øyeblikk med småprinser i huset! :) Så koselig å telle ned til hyggelig besøk. Besteforeldre som bor langt unna kan vi mye om. Faren til Nicolai jobber på den norske ambasaden i Genève, så derfor reiser vi så ofte vi kan dit på besøk. Vi aner ikke hvor lenge de blir der, så i tillegg til å besøke farmor og farfar må vi passe på å reise litt mens vi har en god unskyldning! ;)
Så bra at S har fått seg jobb og at dere har barnehageplass i vente. Koselig å høre at du føler det ordner seg for dere! :)
KLEM

siddisisalou sa...

Det kommer til å bli toppen når bestefar fra Spania kommer på besøk. Et fantastisk foto der han krysser av den lille pjokken ......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails