søndag 1. mai 2011

Piknik
Vi er ganske saa glade i piknik i denne familien og jeg syns at naar solen skinner i Norge saa skal man helst tilbringe saa mye tid som overhodet mulig ute.
Mine foreldre stod for menyen i dag og det var jammen ikke ille. Laksepakker med babyspinat, hjemmelagde potetsalater og koteletter!
Og saa klart kake og kaffe til dessert. Og boller til ungene.
Det ble ogsaa laget telt, vi hadde en miniskattejakt, gratis massage til trötte rygger. Og baatkjöring fra land med baat i snor.6 kommentarer:

Mariann sa...

Virker som dere koser dere max her i gamlelandet. Det er jeg glad for å se ;). Piknik er jo så koselig, og der minnet du meg på at vi må gjøre det oftere. Vi er en del på tur, men det kan jo bli enda bedre med en innlagt rast :) Håper du får en fin første uke i mai. KLEM

Inger-Lise sa...

Koselige bilder. Ser skikkelig idyllisk ut der dere var. Så fint å ha et sånt sted i nærheten hvor man kan gå på skattejakt og ha piknik! :)

mona sa...

Åå, så herlig!!
Jeg har forresten klipt meg, og har nesten for kort hår for den sveisen nå jeg også. Men det gikk akkurat på meg ihvertfall :)

Mammarie sa...

Så flinke dere er til å nyte Norge!! Og kjekt med engasjerte besteforeldre også :)

ELIN sa...

Så herlig med picknic og lek i det fri. Ser ut som alle koste seg med deilig mat og lek i telt. Ønsker dere en flott mai, og mer tid til å kose seg ute. Klemmer fra Elin

ghada sa...


شركة نقل اثاث بحفر الباطن
شركة نقل اثاث برابغ
شركة نقل عفش بشرورة
شركة نقل اثاث بعسفان
شركة نقل اثاث بتبوك
شركة نقل اثاث بالخبر
شركة نقل اثاث بالاحساء
شركة نقل اثاث بالقطيف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails