søndag 19. juni 2011

Juni i BergenDe siste ukene har jeg virkelig ikke faatt dokumentert her paa bloggen...Ikke saa moro naar man ikke har kamera. Det la av ved paasketider og siden dess har det vaert elendige bilder her inne. Bortsett fra da vi har laant kamera for en anledning.
Andre ting som har gaatt fyken er dataskjermen paa den helt nye baerbare... Jada, Adria kjörte sverdet inn i skjermen da jeg skypet med en venninne... Shit happens.
Men ting er fikset naa. Vi laaner dataskjerm av naboen og jeg har skaffet oss nytt kamera fra en kar jeg traff paa Finn.no.

Juni 2011 kan best beskrives med ett ord: vaatt. FY f som det har regnet. Og kaldt har det ogsaa vaert. Ja, det har ikke akkurat vaert noen opptur vaermessig aa flytte tilbake. Men de fine dagene er vi flinke aa ta vare paa og vi har gjort mange bra ting.

Naa skulle jeg egentlig legge inn masse fine bilder her men de er visst for store og vi har visst ikke fotoprogram inne heller. Nei, som dere ser.. mitt liv er visst ikke bloggevennlig om dagen.
Kanskje dette er det siste jeg skriver her for ever.

Livet er her og naa. Vi nyter. Og hater. Elsker. Og klager. Det blir nok ikke her vi skal bo for alltid. Det er saa og si 100 % sikkert. Vi gir det ett aar til saa reiser vi "hjem" igjen.
Alle kjenner vi paa hvor lettvint og godt livet er i varmere strök.

3 kommentarer:

siddisisalou sa...

Har savnet å høre fra deg, og har lurt på hvordan dere har holdt ut i det været det har vært i det siste her. En ting er sikkert, og det er at når solen skinner er alle mann ute og det er en vakker plass på jorden ....

mona sa...

Så koselig med en liten oppdatering fra dere - har tennkt på dere vet du :) Jeg håper ikke det blir siste innlegget ever da.. Krysser fingrene for at dere får litt ordentlig sommer nå, og at det varer!
Klem

ghada sa...شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة كشف تسربات بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف مساجد بالرياض
شركة تنظيف سجاد بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails