mandag 20. juni 2011

Oss i kajakkVi har planer om aa melde oss inn i Ask kajakklubb! Her er bilder fra gaardsdagens prövetur.
I dette vannet er det ikke mer aa frykte enn aaler om man skulle dette uti...


6 kommentarer:

Theashus sa...

"bare åler", huff ille nok for meg;) haha

Nydelig blogg du har, legge rmeg til som følger.

Mammarie sa...

PUH. Ble et øyeblikk redd for at forrige innlegg faktisk VAR det siste :o
Kjipt at dere sliter med været her, men det er jo fullt forståelig selvsagt. Håper dere får noen gode sommermåneder, for det kan vel egentlig ikke bli verre??
Kajakk så moro ut. Tar dere ungene med?

Inger-Lise sa...

Å padle er jo bare så gøy. Kjekt å være med i en kajakklubb i nærheten. Vi padler kajak og kano når vi er på hytta, og når jeg ser de fine bildene dine gleder jeg meg enda mer til årets første tur! :)
Leste begge innleggene nå, og er veldig glad forrige innlegg ikke var det siste. Jeg har vært litt av og på med bloggen i våres jeg også, er virkelig ikke alltid tiden og bloggelysten strekker til her heller. Uansett hvor ofte eller sjelden du blogger håper jeg du fortsetter! :)
KLEM til deg

Mariann sa...

Så bra du er tilbake med bloggings :) og veldig glad det forrige ikke ble det siste.. det er jo så koselig å lese hos deg!!

Skjønner at været kan være en utfordring, det er det for oss også. Men så kommer det en dag, eller en uke med godvær også glemmer vi fort alt det kjipe- rart med det. Men dere har jo familie nede "where the sun always shines", så skjønner om dere vender snuten nedover igjen altså.

Her går det litt trått om dagen. Er nå på vei inn i tredje trimester og kjenner det begynner å bli tungt, samt at E har vært syk lenge og er hjemme og surver.. + at det regner.. Nei, nå må godvær og friske barn regjere litt her..

KLEM

siddisisalou sa...

Det ser jo så deilig ut å padle i kajakk. Sikkert en deilig sport og ofte stille og rolig ute på vannet.... Kos dere masse

ghada sa...شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة كشف تسربات بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة تسليك مجاري بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف مساجد بالرياض
شركة تنظيف سجاد بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails