søndag 17. februar 2013

Gjett hva?

Her i huset syns vi ikke at vi hadde nok sykdom med Marcus' influensa...
Saa vi smalt like gjerne til med en örebetennelse paa Sander og influensa paa Salva og... Bare saann for moro skyld altsaa.
Det er jo virkelig festlig aa vaakne opp til bursdag i morgen med dundrende hodepine, feber og vondt i alle ledd. Ja, det er nemlig bursdagen til Salvador i morgen.

Og jeg maa bare hente frem empatien og leke sykepleier i tillegg.

Min form paa den andre side er upaaklaglig. Jeg löp 6-7 km i ett i dag. Det var ca 2 aar siden sist.  Jeg hadde bare lyst aa kaste armene ut til siden og leke fly, men tenkte at da skulle sikkert folk glo langt etter meg. Og her i bygden gaar ryktene fort dersom du gjör noe merkverdig. Saa jeg lot vaere, men det boblet liksom litt over av glede inni meg. Föltes SAA bra.

Vel, skal vel ikke snakke om hvor bra jeg föler meg. Plutselig ligger jeg pal i morgen jeg ogsaa. Og hvem skal da spise bursdagskaken om ikke jeg???

God natt folkens:)


5 kommentarer:

mona sa...

Hihi, ser deg for meg! Så sporty du er!! Skulle veldig gjerne vært flinkere til å trene jeg også..

Masse god bedring til gutta!!

siddisisalou sa...

God bedring ! Håper du klarer å holder deg frisk.

Inger-Lise sa...

Hørtes kjekt ut å finne tilbake til god gammel form.. Skal bli litt ordnings på det her i huset også. snart... Har vært et år med null tid til meg selv, men nå håper jeg på bedre tider. ;)
Men først må storebror bli frisk. 3 turer på legevakten på 4 dager er ingen drøm. Nå fungerer endelig en ny type antibiotika (eller var det penicilin?) ellers hadde det vært innleggelse neste. :( Han har fått stafylokokker i et sår der han har eksem. (antagelig pga bading på hotellet i stockholm) Stakkars gutt. Det har nok vært veldig vondt, og de var redd det kunne bli blodforgiftning. Men nå går det bedre og hu' mor kan endelig senke skuldrene. Men det blir enda noen dager på sofan med beinet rett frem og film på tven. Han er like lei tegnefilm som meg, så det gjelder å være litt kreativ... ;)
Håper formen blir bedre hos dere. Og at du holder deg unna besøk av basiluskene. God bedring til sjuklingene, og lykke til som sykepleier og kakespiser :)

susan`s side sa...

Hipp, hurra for deg! Neste gang syns jeg du skal leke fly jeg -:)

ghada sa...


شركة مكافحة حشرات بمكة
شركة كشف تسربات بمكة
شركة عزل اسطح بمكة
شركة تسليك مجاري بمكة
شركة تنظيف فلل بمكة
شركة تنظيف شقق بمكة
شركة تنظيف منازل بمكة
شركة تنظيف خزانات بمكة
شركة تنظيف موكيت بمكة

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails