tirsdag 16. april 2013

Morsomme ting sagt av katalanere.

Har dere noen gang hört hvor modige dere er som har faatt 3 barn???
Her sier de det saa ofte paa den maaten.
"Oj, saa modig du er da Heidi".
Jeg syns naa kanskje det er modigere aa faa nr 1 enn nr 3 da. Vet jo liksom litt hva jeg gaar til naar jeg bestemmer meg for aa faa nr 2 og 3. Men med den förste hadde jeg jo lite begrep om hvordan det skulle forandre livet. Dessuten saa syns jeg at modig heller passer paa aa kaste seg ut av fly i 10.000meters höyde, vel og merke med fallskjerm, eller kjöre i ultralight fly med skrantende motor over mayaruinene i Mexico. Men saa har jeg jo faktisk gjort det, saa modig er jeg iallefall:)

En annen morsom ting de ofte sier til hverandre paa gaten er "adeu". Det betyr altsaa "hadet" og jeg syns dette var veldig morsomt ettersom de ikke har sagt hei til hverandre först!!
Men det er jo en grei maate aa si at jeg har faktisk ikke tid til aa snakke med deg naa, derfor sier jeg bare hadet med engang. I Norge har jeg jo opplevd litt for ofte aa si hei til folk og saa vet man ikke om man skal stoppe og snakke... og saa blir det at man ser seg over skulderen og ser om den andre stopper opp. Litt kinkig situasjon...

Nei, naa skal jeg ta de nydusjete störste guttene mine til bordet og skravle om DragonBall og deretter sende dem til sengs under drömmefangeren för jeg setter meg ned med en ny bok!





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails