onsdag 25. september 2013

Livet og dagene som gaar!


Jeg lurer paa hvor dagene blir av jeg...! Saann siden sist har vi hatt storfint besök fra Norge, gaatt nydelige turer blandt pinjetraer og blitt bergtatt av vakker og storslaatt  natur, og ikke minst nakenbadere... aesj! Og saa har jeg fylt aar og det ble en dag aa minnes for alltid. Vi tilbrakte dagen paa farten i Empordà, mellom olivenoljesmaking og saltsmaking, löpende rundt blandt ruiner mens vi betraktet Rosesbukten fra et himmelsk utsiktspunkt, deretter smatt vi saavidt innom et 1000-aar gammelt kloster og forestilte oss hvordan livet maa ha vaert for munkene her for saa lenge siden, da piratene truet med angrep fra havet og de maatte gjemme seg i taarnene for ikke aa bli drept...
Akkurat samme natur og omgivelser, men akk saa forskjellige liv vi lever.
Saa bar det ned til vaar favorittlandsby hvor vi hadde forhaandsbestilt mat av en gammel dame som har sluttet med restauranten sin, men som fortsatt leverer mat dersom du kommer og henter paa dören. Saa der kom altsaa karene 8Salva og kompis fra Norge) gaaende med svaere kaseroller og vi visste ikke riktig hvor vi skulle innta dette herremaaltidet; ris med hummer, og ris med hummer og kanari (eller annen sjömat om du vil).
Saa vi gikk til det lokale civic centre og spurte saa pent om vi kunne laane et bord og en liten del av terrassen deres mot at vi kjöpte vin, kaffe og dessert der! Saaklart vi kunne, ikke  noe problem i hele verden. Saa der satt vi, med vinplanter som klatret over taket i takt med at vi spiste oss mette.
 og belaatne. Og ungene var saavidt  innom og tok noen tygg med ris, for deretter aa springe tilbake til banen rett utenfor og spille mer fotball til haaret stod til alle kanter av svette.
Ja, snakker meg om begivenhetsrike dager.

Og saa gaar det jo saa det suser med aktivcatalonia i oktober... jöjemeg. Her kommer det folk for aa vandre, sykle og smake lokale produkter. Veldig moro:)

Naa skal vi straks hente unger her, og saa blir det aa hjelpe til med flytting for noen venner:)
Life is GOOD!!


3 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Så koselig ny header du har fått Heidi. Det bildet av dere er bare så fint. :)
Ja, livet suser av gårde. Det gjelder å nyte dagene underveis. ;) Vi teller ned til høstferie, og gleder oss til å dra til svigers for å bli litt bortskjemt. hehe..
Lykke til med alle kundene som kommer til dere. Høres fantastisk ut å leve av å vise frem lokale skatter. :)

Klem fra Inger-Lise

Tonje sa...

For en flott post, og nydelig header av en flott familie! Dagene fyker avgårde, og både høst og vinter er hjertelig velkommen :) Eg tar meg i å glede meg til jul, uff.. Litt tidlig enda, men følelsen er veldig god :) Kjekt å høre at det går bra med bedriften deres, en vakker dag vil eg komme på besøk! Klem

siddisisalou sa...

Gratulerer med vel overstått dag ! Ja, tiden går alt for fort for å få med seg alt vi har lyst til. Vi har nettopp kjørt datter og barnebarn på flyplassen og det ble merkelig tomt og stille her i huset !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails