tirsdag 3. august 2010

Bare et lite livstegn fra Sognefjorden! Her er det sommer, ivertfall litt. Klokken 13:30 hadde vi 14 grader og sol ved starten av fjellturen vår opp til Prest. Rett opp i en liten time, svetten rant, solen brant, masse folk og god stemning. Ungene ble hjemme med besteforeldrene. Men neste aar tenker jeg at Marcus må bli med da vi så flere barn i hans alder karre seg oppover på gjeitestiene.
På toppen treffer vi såklart.... catalanere! De holdt på å få bakoversveis og hakeslepp da norske blonde fjellgeiten dundrer i vei til dem paa catalansk;)
Rart med det, men på flyet nedover snakket jeg med en dame, og hun var såklart catalansk. Selv om flyet var spekket med nordmenn. DER er nok den største kulturforskjellen av dem alle. De kan virkelig prate. Men jeg digger det og prater i vei tilbake.

Vi koser oss saa sinnsykt her. Og tanken på å bli norwegian citizens er stadig mer aktuell.
Vi fores med alt mulig godt, og spesielt bærspisingen tar nesten overhånd. Det er bær med vaniljesaus, pisket krem, vaniljekesella, sukker..., ja you name it etter alle måltider.
Da er det godt at løpebanen og idrettsplassen ikke ligger langt unna. Der fikk jeg prøvd meg på inlines i går mens ungene spilte ball.

Det er bare så utorlig deilig å være "hjemme". Aurland er jo stedet jeg tilbrakte somre, vintre og helger siden jeg var pitteliten. Her har jeg mange minner.
Og enda flere minner får jeg på loftet der alle mine flyttekartonger med ting og tang står.
Bilder, klær, utstyr som minner meg om en svunnen tid.
Nå kommer akkurat mamma med flere bilder her samtidig som hun tilbyr meg et glass vin. Kan det bli bedre?

Bilder kommer da jeg er hjemme i Espanya igjen. Mobilt nettverk sucks....

Ha en herlig kveld:)

6 kommentarer:

EndeligMamma sa...

Koselig med en liten oppdatering fra deg! Virker som du virkelig storkoser deg! Kan tenke meg det er avslappende å være hjemme igjen. Med besteforeldre som ikke får nok av barnebarna sine ;-)

Kos dere masse videre, nyt den fantastiske naturen som jeg vet er der!!

klem J

Lisalotte sa...

Høres herlig ut!!

Vi er tilbake i Geneve etter vår Norgesferie. Vi hadde det toppen, og ja, tanken om å bli norwegian citicen igjen var stadig der, men vi blir nok sveitseroster en stund til... :-)

Fortsatt god ferie i gamlelandet!

Vigdis sa...

Så artig å høre livstegn fra den kanten. Jeg skal bli flinkere til å skrive mer på bloggen min. Iallefall prøve. Godt å være hjemme hos mamma og bli dullet med! Jeg og prinsessa er i skrivende stund hos svigers. Mao en uke husmorferie for meg :)

Mariann sa...

Så HERLIG å lese Heidi. Gleder meg til bilder :) KLEM

ELIN sa...

Kos dere videre i sommer Norge :) Aurland er flott! Jeg har vært ved Sognefjorden og gått i Aurlandsdalen 2 ganger - nydelig! Ønsker dere en flott heøg. Klemmer fra Elin

mona sa...

Åå, så herlig!! Håper dere fortsatt koser dere masse :) Gleder meg til bilder og oppdatering når dere er hjemme igjen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails