lørdag 14. august 2010

Hilsen fra Carrion


En liten hilsen i farten fra de overlevende etter verdens verste flyvning med RyanAir i gaar. Trodde aerlig talt at vi ikke skulle komme oss levende fra det. Turbulens og lufthull i en time sammenhengende. Det föltes som en evighet som ikke blir mer glad i aa fly med aarene.

Men naa er vi her, i verdens mest gudsforlatte landsby... Ikke et knyst. Man kan höre en knappenaal falle.
Bestefar jobber paa i huset som har hatt lekkasje i vinter og vi har römt fra alt stöv og dritt. Spist lunch med bestemor paa restaurant.
Ungene koser seg i skikkelig ruralt miljö og faar vaere med bestefar i grönnsakshagen og rive opp det som modent. Artig aa se Adrià fly paa baken i forsök paa aa dra opp en lök!
Naa skal vi hjem igjen tiol stövet.
Men koser oss i allefall.
Jeg har lyst at meg og Salva skal gaa én dagsetappe av pilgrimsruten som i disse traktene.
Thats all for now folks!

4 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Æsj og nei som dere har vært uheldige på reisefot i det siste!! Håper deilige dager med besteforeldre og grønsakshage gir energi og overskudd. Synes jeg levende kan se for meg A og den løken! :)
Pilgrimsvandring med din kjære hørtes ikke så dumt ut det heller. Er det lange etapper? Om dere får det til ønsker jeg dere god vandring!
Klem

Vigdis sa...

Den flyturen hørtes ikke noe særlig ut! Håper det var godt å komme frem, og at guttene ikke ble for sliten av turen...
Kos dere hos bestemor og bestefar!

Eivor sa...

Uff!!!! Stakkars dere - ingenting er verre en en dårlig flytur. Jeg liker mindre og minde å fly, og denne gangen har turen hjem vœrt med bil. Ikke at det er for bleikinger med fartsgalne folk rundt deg alle steder, veiarbeider og morgentåke. Men nå er vi på et nydelig hotel i nord Danmark og storkoser oss. I morgen går turen til Stavanger og gjett om jeg gleder meg !!! Kos deg på landsbygda og nyt fred og ro !

Mariann sa...

Dere har ikke hatt flaks med disse reisene deres.. men håper dere får et fantastisk opphold :)
Ang vår ohh store date, så kan vi jo, om det ikke er for mye pes for dere da, da en dagdate med mann og kids om dere ikke får barnevakt. Picnic i en park eller på stranden eller noe.. (da skulle nesten lille E vært der også)... Men dere ser ann hva som skjer når det nærmer seg. Et eller annet mysigt får vi til :)... VI gleder oss stort til tur ihvertfall :) KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails