mandag 1. november 2010

Back

Endelig. Da har min svoger vaert her og fikset nettproplemet. Ikke mindre enn 18 andre var innlogget paa vaaert nett.... Argh!

So...
Helgen har vaert begivenhetsrik. Den har bydd paa mye god mat, artige og interessante samtaler, skumle antrekk og en ganske ekkel opplevelse.



Middagen hos Iona. Det ble servert belgisk gresskarsuppe (og jeg som hadde spist nettopp det til lunch...!) med öl i. Skikkelig god og den utklasset helt klart min egen. Har litt aa laere naar det gjelder gresskarmat.



Den snaddre salaten med granateple saaklart. Her er det tydelig hvilken aarstid vi er i.
Ellers var den fylt med rosiner og oliven.

Sjokoladefonduen vi hadde til dessert fikk jeg ikke tattt bilde av, men kan vel paastaa at vi alle spiste en 150 gram sjokolade hver + all frukten vi dyppet i... Yes...! GOOOODT.

Etter denne trivlige middagen fikk jeg ikke fullt saa trivelig selskap hjem. En mann hang seg paa meg der jeg klikket av gaarde i höye haeler og gresskaret under armen.... Ville vite alt om meg og fulgte meg helt til dören. Jeg prövde aa si fint at jeg ikke ville ha selskap, men han hang paa meg som en klegg. Riktig ekkelt naar folk ikke respekterer deg ... Vet jo aldri hva de er i stand til aa gjöre. Uansett, helskinnet kom jeg hjem, men med en god stökk i hjertet.



Lördag bydde paa grillings i skogen med gode venner. Det ble catalanske pölser og potetsalat. Og granatepler til dessert. Saa digg aa komme ut i skog og mark. Banyoles kan virkelig bli for hektisk og pulserende noen ganger;) Ungene ELSKER skogen. De er saa underholdt av alt de finner der og vi vokse faar sjansen aa faktisk prate sammen uten avbrytelser.




I gaar var det duket for Halloweenfesten hos noen venner. Marcus var Spiderman og Adrià var skummelt nok seg selv. Jeg var spooky heks. Det ble typiske Halloween-leker i form av tygge epler som ligger i en bötte med vann uten aa ta med hendene, spise dinglende donut uten aa bruke hendene, feste hale paa katten etc.




Her har vi skumle trollmannen Victor og ...



...en undrende Spiderman.



Og to forkledde mamas.
Godt aa föle at man virkelig kan faa vaere seg selv én gang i aaret;)

4 kommentarer:

Mammarie sa...

Hihi, det var en søt heks til venstre og typ Katie Holmes til høyre der :)

Mammarie sa...

Ehm...dersom man ser det speilvendt....

mona sa...

Herlige bilder!!
Så ekkelt med han mannen som fulgte etter deg da. Hadde nok blitt litt nervøs jeg og..
Ha en fortsatt fin kveld :)

Inger-Lise sa...

Så gøy! :) Godt å se flere superhelter til Halloween. Kasper var en ridder, med drakt mormor og morfar hadde kjøpt i usa. Men i butikkene her var det bare drakula, dødninghoder og mange andre stygge drakter. I Sveits der vi var feiret de mye mer enn vi er vant med her, så kanskje vi skal prøve oss på noe lignende festligheter nesste år?! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails