fredag 5. november 2010

Bursdagsfest

Da har vi vaert paa knallkul bursdagsfest! Det kom litt overraskende paa oss at det var laget i stand til fest... Moren sa jo ikke noe om det, bare at hun ville at vi skulle komme paa besök. Heldigvis hadde vi tatt med en liten gave da. De andre kom jo med Playmobil og greier.
Da var det godt at vi var de förste gjestene og hadde faatt levert fra oss den hjemmesnekra memorien för kule sjoröverskuter ble presentert. Ikke kult aa hoppe etter Wirkola liksom...

Ikke det at det spiller noen rolle altsaa. Vaar filosofi er jo at det kan vaere hjemmelaget og med litt sjel i. Pris spiller jo ingen rolle.
Og det viktigste er jo at han likte det. Og Marcus fortalte han om alle insektene; de som stinker og de som spiser baesj. Og de som stikker og de som spiser traer etc,etc.
Jammen litt av et minne paa den gutten!


Mens vi voksne mumset catalanske smaapölser og oliven og nippet til cava i förste etasje, herjet en romer og kaptein Krok, samt en ridder eller to pluss en fe paa overetasjen.
Det ble servert frukt, kinderegg, sandwitcher og diverse drikker til barna.

Helt topp feiring og veldig kjekt aa bli kjent med nye mammaer og pappaer. Samt faa trent hjernecellene paa Kindereggoverraskelser (funker de noen gang de der lekene?).

Dere vet hvordan man ofte dömmer ut fra försteinntrykket, eller tom uten aa ha snakket med folk? Jeg har jo tenkt mange ganger at jeg ikke skulle passe sammen med disse foreldrene, at vi er helt ulike typer. Men saa gir jeg det en sjans, og jammen santen er de utrolig koselige og ikke minst interessante folk.

Naa har vi spist hjemmelaget focaccia her og jeg har lyst aa faa med meg Salva til aa se en episode av Six Feet Under.

God fredagskveld til alle!

1 kommentar:

Vigdis sa...

Den førsteetasjen der skulle jeg gjerne vært i ;)
Akkurat den serveringen vi hadde mest av i Barcelona...

Takk for koselig hilsen! Den siste måneden har gått så fort, har myyye blogglesing å ta igjen. Så beklager at du ikke har hørt fra meg på lenge. Ønsker dere en finfin helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails