mandag 21. mars 2011

Blodig ettermiddag

Ikke nok med at jeg jobber med blod daglig saa maa jeg av og til taale blod paa hjemmebane ogsaa.
Og det er bare det at jeg ikke takler mine barns blod...

Vi lekte i sofaen, jeg og barna da jeg hörte det sa knekk... Adrià satte i aa graate og blodet fosset...


(blodig tilsölet i halsgropen og diverse blodflekker her og der...)

Brukket nesen tenkte jeg da jeg saa blodet som silte i ansiktet. Salva ropte jeg og han fikk ta over mens jeg fikk lagt meg ned paa kjökkengulvet. Sannheten er at jeg blir svimmel og kvalm av mine barns blod. Spesielt naar jeg ikke vet nöyaktig hva som har skjedd. Da forventer jeg liksom det verste. I dette tilfellet saa jeg for meg en lös nese dinglende i A`s ansikt.

Det gikk bra og til slutt var det barna som fikk leke sykebil og hjelpe mammaen sin:)

Clar, Adrià ha tingut un altre accident...
Sonava com el nas s'havia trencat...
Sang de tot arreu i jo com treballo tot el dia amb sang no puc ni veure la sang d'els meus fills. Em marrejo de seguida.
Ja veieu qui havia d'ajudar a qui!!

7 kommentarer:

Pia sa...

Vet ikke om jeg skal skrive ha ha eller huff, men jeg har det på samme måten - jeg blir uvel og må tilkalle mannen for å sjekke - jeg ser for meg det verste med løse tenner og hull i hodet. Heldigvis går det som regel bra, men vi har vært et par ganger på legevakta...

Guro sa...

Jeg tar mot til meg og skriver haha :) Ikke fordi Adrià slo seg såklart, men det er jo litt småartig med du å jobben din, som må legge seg på gulvet på hjemmebane ;)

Jeg har blitt tander mot blod på mine eldre dager, men ikke når det gjelder Alma, merkelig nok. Det har fosset fra både tenner og neser her i huset også, men foreløpig ingen legevaktturer *bank i bordet*

God bedring til dere begge to! ;)

mona sa...

Jeg sier som de andre, vet ikke helt om jeg skal skrive hehe eller huff huff.. ;)
Det var godt det tross alt gikk bra da!
Håper dere finner ut av barnehagespørsmålet og at dere koser dere i Norge.
Klem

Inger-Lise sa...

Ånei, søte du.. Jeg både huffer og smiler her.. Godt det gikk bra med han. Men sine egne barns blod skal man ikke kimse av.. Jeg kan være litt pinglete om en av guttene blør, så det var (på en måte) godt å lese at det er flere enn meg som har det sånn.
Men mest måtte jeg smile av din kjære som faktisk tok bilde av deg der du lå.. hehe.. Og veldig søte gutter som skulle hjelpe mamma da. :)

ELIN sa...

Det var godt det endte bra. Håper dere er i farta igjen :) Klemmer fra Elin

Eivor sa...

Den som er med på leken må tåle litt av steken - var det ikke det min mor alltid sa ? Iallefall noe i den duren. Godt at det gikk bra til slutt, og så har dere enda en historie å fortelle når ungene blir litt eldre.

Anonym sa...

da hadde du besvimt hadde du vaert mamman til Erik soendagen - hufff og huff ikke mye morro - men jeg faar helt vondt i hjerte enda naar jeg tenker paa hvordan han grat den store/ lille 12 aaringen min da de stakk og stakk for aa gi ham bedoevelse....

Godt det bare var masse blod da!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails