lørdag 19. mars 2011

Enkle djevelhorn


Marcus er besatt av djevler. Han liker dem virkelig saa utrolig godt. Og spesielt göy er det aa leke en mellomting mellom djevel og vampyr... djepyr.
I morges tok vi frem resirkuleringsboksen vaar og saa om vi kunne lage noe...
Det ble djevelhorn av eggekartong. Bare tegnet paa med rödt.Saa har vi tilbrakt hele formiddagen hos naboene vaare. Norsk/catalansk/australsk i skjönn forening!

Og i ettermiddag har vi vaert og besökt barnehagen vi har faatt plass i til begge:)

Ja, naa gjelder det virkelig aa tenke seg om för vi takker ja... Vil jo, men innser at det er dyrt aa ha barn i barnehage ogsaa. Saa Salva MAA finne jobb for at den ökonomiske biten der skal gaa i boks...
Halleluja, saa mange ting aa fundere paa HELE tiden. Ikke rart jeg gaar rundt og er svimmel om dagen.

En Marcus encara esta molt fascinat dels dimonis... I els vampírs. Millor quand pot ser una barreja de tots dos.
Les banyes hem fet de cartró de una caixa d'ous.

El mati hem estat a baix, amb els veins. Una bona fusio de noruegs, catalans i australians.

Aquesta tarda hem anat a visitar la guarderia on hem tingut plaçes des d'el primer de maig.
El lloc encara esta d'obres i millor esperar fins que s'acabi. Ara hi ha terra de tot arreu i els espais a dintre estan força buides.

En Marcus troba a faltar els seus amics de Banyoles. Ens ha dit ara mateix. El diem que tornem, pero ara hem de fer amistats nous amb noruegs. I que els amics de Banyoles sempre hi son.
Ens sentim una mica trist cada vegada quand diu aixo...

6 kommentarer:

Eivor sa...

For en herlig liten djevel ....
Du har virkelig noen skjønne unger, og jeg koser meg hver gang du legger ut foto av dem. Føler jeg kjenner dem litt etterhvert.
Tviler ikke et øyeblikk på at dere savner Banyoles og venner og familie. Men de vil alltid vœre her når dere kommer på besøk. Det er aldri lett å starte på noe nytt, men med tid og stunder vil nok alt gå bra skal du se .... tenker mye på dere alle 4
Du har sikkert spansk tastatur (som meg), og du kan faktisk få norske bokstaver
å = alt + a
œ = alt + q
ø = alt + o

Mariann sa...

Så kreative dere er :) Hadde aldri tenkt på å bruke eggekartong til noe slikt. Men det kommer vel med åra... nå begynner jo Emilie og kreve litt mer slike aktiviteter fremover :)

JIPPIIIIIII for barnehageplass da. Helt herlig at det gikk såpass raskt da. Og nå har jo Salva litt tid på seg også. Håper det ordner seg for han. Det blir jo helt håpløst om dere skal "tape" så mye penger på å ha de i barnehagen. Men jeg har troa på han Salvador Salvador :)

Håper dere har en strålende helg. Her skinner sola og vi nyter foreløpig inneformiddag... Tar turen ut etter soving. Emilie leker rundt i morgenkåpen og rocker til popmusikk på radioen... herlig knekk i knærne :)

KLEM KLEM

ELIN sa...

Flotte gutter dere har :) Håper dere får tenkt dere godt om. Godt dere har fått plass hvis det blir til det da. Lykke til med jobbsøkingen hans. Klemmer fra Elin

Anonym sa...

Aaa Heidi - man maa alltid legge ting paa vekta ja - ikke greit;-)
MEN hvis det er vanlig offentlig barnehage - gaar det ikke da litt etter HVOR mye man tjener da da?? At de tar utgangspunktet i det for hvor mye man skal betale?
Vi syklet fra Lloret til Sant Feliu de Guixols - fram og tilbake 63 km tror jeg det var - fant en video fra youtube som ble tatt fra mortosykkel og skjoenner hva de som sier den veien gjoer en kvalm ja - MASSE svinger!!!
ha en flott uke!!!

Inger-Lise sa...

Kul kostyme. Veldig fint å kunne bruke det man har! :)
Gratulerer med barnehageplass og lykke til med avgjørelsen. Norske barnehagepriser er ikke billig nei. Vi venter spent på brev denne uken, og krysser fingrene for å få Lauritz inn i samme bhg som Kasper.
Håper sola skinner hos deg også. Deilig med litt vår! :)
KLEM

Irene sa...

Ja, sikkert ikke saa lett avgjorelse...

Skjonte forresten veldig mye av det du skrev paa katalansk, morsomt! Jeg kan spansk/fransk/italiensk og det hjelper! Men det ser veldig vanskelig ut...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails