lørdag 12. mars 2011

God lördagTusen takk for alle fine kommentarer paa siste innlegget! Vi föler oss allerede bedre til mote og innser at for hver dag som gaar saa finner vi oss litt mer til rette.
Salva er superflink aa ta med barna ut hver dag og de besöker alle aapne barnehager i byen. Han har allerede truffet noen hyggelige mammaer og et par av dem er invitert til oss i morgen for aa feire Adriàs 2 aarsdag. Jeg har jo aldri truffet dem, men gleder meg til nye internasjonale bekjentskaper.

Vi har spist havregröt og yoghurt til frokost og er klare til dagen. Tenker det blir en tur til byen og en sving innom barnas hus. Lek og vafler blir det da.

Saa skal vi vel handle inn litt til morgendagen!

Her snör det forresten ennaa.... Hvilken vinter:)

Els nens esmorzen i miran a fora la neu que cau...Encara fa molta hivern.
Avui anirem a la ciutat per comprar unes coses per la celebració dema, i també visitarem " la casa dels nens". Espero que l'Adrià s'aguantara i no se dormirà abans.
Demà potser vindrà gent amb qui en Salva s'ha fet amic els ultims dies en la guarderia oberta.
Es gent d'Alemanya i França. Tinc ganes de coneixer-els.

Espero que tinuguis un MOLT bon dia!

3 kommentarer:

Eivor sa...

Ha en fin dag i dag - og en super bursdagsfeiring i morgen !

Inger-Lise sa...

Hei søta. Blir nok en finfin dag i morgen, når guttene våre blir 2 år. :) Skjønner egentlig ikke at det virkelig kan ha gått TO ÅR siden Lauritz ble født.. Ganske uvirkelig, men veldig godt også da! :)
Skjønner det kan bli vanskelig, kanskje særlig for ungene, med flytting, nytt sted og ingen venner. Og i Norge om vinteren ser man jo sjelden folk ute heller.. Men det går mot vår og da popper folk ut av husene sine, kanskje finnes det noen nye venner rett nedi gaten? Ser forresten ganske koselig ut, det nye huset deres! :)
Og du har nok helt rett med at ingen har 4 åringer "frivillig" hjemme. Mange ser rart på oss som lar guttene vente til 2,5år med å begynne i barnehage, men det er virkelig det beste valget vi noen gang har gjort!! :)
Håper uansett at dere får barnehageplasser til guttene. Nå som søkefristen er gått ut, vet de fleste barnehagene (ihvertfall er det sånn her i Oslo) hvilke barn som står på ventelisten hos dem. Så om ikke bydelen kan hjelpe deg, kanskje du kan høre rett i barnehagene der dere har søkt?! Ellers finnes det (igjen, ihvertfall i Oslo) mange familiebarnehager som har opptak utenom det kommunale, om dere ikke får noe annet kanskje dere kan sjekke det? Massevis med lykke til i jakten!
Men aller først ønsker jeg dere en kjempe fin dag i morgen! Gratulerer med dagen på forhånd til både han og ikke minst deg!! :) Kos dere og ha en superduper feiring!
KLEM

Guro sa...

Hei! Jeg var for sen med å kommentere på det forrige innlegget, men er glad for å høre at du ser mer lyst på det nå :) Jeg ble jo helt overveldet over "kulden" i Norge etter bare noen måneder i et annet land, så jeg skjønner godt at dere kjenner mer på det!

Du får bare kjøre på med Salva-kortet, så blir dere sikkert kjent med mange fine familier. Vi nordmenn blir jo lett interessert når vi får et blaff av noe "eksotisk", så en spansk hjemmepappa på lekeplassen drar sikkert masse nye bekjentskaper :D

Gratulerer med toåringen! De blir bra store disse barna våre.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails