onsdag 22. august 2012

Hetebölgen


Jeg skulle ogsaa gjerne ha sittet i bare trusen i en vippestol med en kald klut i pannen disse dagene, men desverre er jeg en voksen, ansvarlig person og da maa man ta affaere til tross for varmen.
Som for eksempel ut og handle mer vann! Det gaar noen liter om dagen kan dere tro...
Jeg har ogsaa blitt litt magesyk, ja, jeg er visst den typen som faar litt rar mage naar det blir for varmt.
Vi bor i en sauna og det skal vi visst gjöre tom lördag.
Sander gjör ikke saa mye annet enn aa drikke og sove...
Og det har gjort han saa stor. Herlighet, jeg er jo nostalgisk allerede og Salva er oppgitt over at jeg vil ha en ny baby da Sanderen vokser saa fort;)


4 kommentarer:

Stine sa...

Hihi, sirkus sier du ja... Men sirkus er gøy å se tilbake på om en stund da! Blir nok godt for både dere og oss å komme inn i mer permanent bosted! Har tenkt mye på at det føles som igår da jeg fant bloggen din... Og vips så har dere flyttet til Norge og bodd der og er tilbake i Spania igjen jo!!! Tida går så fort! Er nok derfor barna også blir så fort store! Hjelpes!! Nå da jeg leser om Spania hos deg gleder jeg meg til tapas på GC i januar! Weee!!! Også har vi planer om GC i juni også... Og forhåpentligvis en ukes biltur på fastlandet Spania i samme forbindelse! Spania må oppleves mer nemlIg!!! Her regner det, så nyt varmen selvom det er slitsomt med så høye temperaturer!! Snart er det høst! :)

Mammarie sa...

Hoi. Ja det ble nok litt av en overgang for dere ! Da tror jeg at jeg nyter de 18 gradene vi har her, og så drømmer jeg om en sydentur litt seinere i høst. Når det er rundt 25 grader eller sånn :)

ashi sa...

Så kjedelig med leiligheten! Skummelt med sleske advokater altså. Håper det ordner seg med noe annet veldig snart! Og som du vet kan vi ikke akkurat skryte av hetebølge ;) Drikk masse og ikke gjør for mye. Klem

mona sa...

Hihi, så fin han er!! Skulle vært mulig å dele litt av været med hverandre altså. Kunne gjerne hatt litt mer varme og sommer her.. Men jeg er av den typen som heller vil ha det kaldt enn alt for varmt. Så dere har min medlidenhet!!
Håper det ordner seg for dere med leilighet igjen da, krysser fingrene for dere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails