fredag 3. august 2012

Sander 2 mnd


Lille gullungen vaar er 2 mnd i morgen.
Han er saa utrolig mye bedre naa paa alle maater. Utslettet forsvant helt etter 2 uker paa kumelkefri diett. Og naa skiter han rett som det er. Bortimot hver dag sammelignet med hver 4 dag tidligere...
Han smiler ogsaa mye og er saa med atte;)

Han er jo en sovebaby ennaa skulle jeg paastaa, men har lengre vaakenperioder paa morgen og kveld.
Han spiser ca 2 ganger pr natt og allerede i 6-tiden er han klar for aa staa opp. Jeg derimot er IKKE klar. Saa ligger han der og grynter litt og er litt misfornöyd helt til jeg kaster inn haandkleet og staar opp med han. Da kommer DET smilet og det er som han tenker at "endelig skjönte du hva jeg ville mamma". Saa staar vi opp, jeg ammer han og bysser han litt, og saa sovner han igjen! Hvorfor denne enorme iveren etter aa staa opp tenker jeg?!!!

Det ser ut som han kommer til aa beholde de blaa öynene sine, og det maa jeg innrömme er litt stas! Speisielt naar baade Marcus og Adrià har brune/brungrönne öyne. Og saa kanskje faar han brunt haar ogsaa. Da har vi virkelig faatt litt av hvert;)


1 kommentar:

Inger-Lise sa...

Ååå.. så stor og ikke minst våken han ser ut. Skikkelig søtnos han der! Tenker du koser deg masse med han! :)
Hos oss har Lauritz blå og Kasper brune øyne, og vi får utrolig mye kommentarer på det. Nicolai har brune og jeg har blå, så selvsagt er det mulig, men mange skjønner likevel ikke hvordan det går an - festlig. :)
God helg-klemmer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails