søndag 30. august 2009

Gamle bilder = nostalgi

Siden jeg ikke har kamera om dagen blir det leiting etter fine bilder i dataen fra andre anledninger... I dag har jeg funnet et flott bilde av mamma & meg fra Aurland som paa en maate er mitt 2.hjem i Norge. Pappa er hardbarka Aurlending og her har jeg vaert MYE oppigjennom oppveksten.
Minnes mange harde skiturer opp i paaskefjellet med kvikklunch og appelsin i sekken:)
Her er altsaa mamma og meg paa en liten fjelltur. Marcus ligger i magen min og jeg er ca 6 mnd paa vei, men sprek som en fole.
Jeg er ultrablond her etter en meget sterk stripetime hos frisören. Jeg husker jeg fölte meg som Gwen Stefani x 100...
Vel, naa syns jeg egentlig det saa ganske kledelig ut.

Saa, da fikk dere vite litt mer om meg!

Naa ligger A og sover etter en ammestund... Han er ikke den som ligger stille da han ammer nei... Han klasker til meg med hendene og drar i haar og klorer med negler. Saa jeg ser jo nesten mishandlet ut etter hver ammeökt...
Marcus og Salva ser paa Nemo som vi har laant av Hamish og Lucia (skotskengelske venner her i Banyoles). Kult navn, hae? Hamish: ) Nesten som amish...!

Etterpaa kommer gravide Emma & Marc paa besök! Best aa shine kaaken litt först da.
Jeg er litt sliten mamma i dag, men humöret er paa topp. Takket vaere koselige tilbakemld i gaar avblaaste jeg altsaa bloggestreiken som dere ser!! Tusen takk for det dere:)

Haaper alle har en herlig söndag og at dere slöver i pysjen, det ER lov paa söndager:)

2 kommentarer:

Guro sa...

SV: "Det er en peugot 205 fra tidlig 90-tall". Jeg må bare innrømmet at jeg aaaner ikke hva du snakker om altså. SÅ dårlig er jeg på bil... :) Eu-kontroller er nå herk, men det er jo bra det ikke kjører rundt vrak på veiene også. Men likevel, usj...
Jeg har vært bort i helgen, så har ikke fått med meg neste-bloggstreiken, men jeg er veldig glad det ikke ble noe av den! :)
Hilsen fra trøndelag :)

Bine sa...

Så koselig bilde av dere :) Ja, på søndager kan man labbe rundt i pysjen, hehe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails