onsdag 7. juli 2010

FINALE!Jepp, da har de sexyeste flinkeste guttene gjort det! Skutt seg til finale:)
Med alle dörer og vinduer paa vidt gap gjallet det i gaten da de scoret! Et skikkelig bröl.

Det blir moro paa söndag. Jeg har endel hollandske venner og i tilfelle tap er det et bra land aa tape for.

Det ble ingen neglelakkshopping da vi hadde besök til sent. Det ble hjemmelaget pizza med tunfisk og svarte oliven.

Marcus sloknet i sofaen med höylytt stemning... Han var saa trött at han tom takket NEI til isinvitasjon fra bestefar...

Adrià har flörtet med Nora som var mest interessert i Salva. Men jeg gav henne tydelig beskjed om at han er MIN! Skal si de begynner tidlig i dag... saavidt 7 mnd gammel og med DET flörteblikket da;)

8 kommentarer:

Pia sa...

Gratulerer! Får holde med Spania, nå da! Det blir spennende på søndag!

mona sa...

Grattis!! Lykke til i finalen :)

Vivian sa...

Gratulerer! Moro det ble Spania i finalen:) Er ikke noe fotball fan altså, og jeg gleder meg til dette er over.... Men finale er alltid gøy! Lykke til!!

Marit sa...

Gratulerer! Jeg er ikke særlig interessert i fotball, men mannen vinner visst noe tippegreier på jobben om Nederland vinner, så jeg heier nok på Nederland. Veldig selvsentrert, hehe.

siddisisalou sa...

Ja, tenk de vant !
Fantastisk - her var det en stund så mye fyrverkeri at det var litt nifst..... Men stemningen var på topp, og jeg som ikke bryr meg sœrlig om fotball gleder meg til søndag.... veldig spennende

Mariann sa...

Gratulerer til SPANIA... kanskje blir det både EM og VM på de, spennende....

Håper regnskurene har avtatt og at dere nyter sommersol der nede. Her har temperaturen blitt skrudd ned igjen, buhuu, og idag har det regnet. MEN det er et greit fikselittherhjemmevær :). Vi dro hjem i dag og blir nok hjemme noen dager, deilig å ha litt tid hjemme også syns jeg.

Emilie er heller ikke redd for å slenge seg uti vannet, så vi må passe på som bare det her også. Men glad hun ikke er redd også da.

Hun falt ned trappen i barnehagen ja, og det skulle ikke vært mulig. Men hun er så kjapp at det umulige kan skje, men tror nok de vil passe litt ekstra godt på at det ikke skjer i fremtiden. Heldigvis gikk det bra og såret er allerede nesten helet.

KLEM

ELIN sa...

Kan tenke meg det var jubel i gatene i Spania når laget gikk til finalen ja - moro! Blir spennende å se om de vinner hele VM da :) Klemmer fra Elin

Fru Lindstad (tidl.Lindmussen) sa...

Ja det er nok mye liv når Spanjolene går til final ja! Husker mye bilkjøring og tuting og henging ut av bilvinduer fra da jeg bodde der nede... Men gøy med litt liv - om det ikke er akkurat i leggetida da...

Smil og god sommer til deg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails