lørdag 3. juli 2010

Noen av de aller beste dagene....

...havner desverre ikke her i bloggen.
Det har med aa gjöre at de dagene jeg har det aller best, ligger kameraet et annet sted. Det er kanskje en liten tankevekker der.

Uansett, jeg skal forsöke aa forklare med bare ord.
Dagen da alt gled paa skinner startet med at to smaa trollbarn fikk gaa paa besök til fetter Asis. Men hver sin halve croissant i magen. Viktig aa starte dagen bra:)
Husmor og enke for dagen ( Salva stakk til fjells paa jobb) fikk ta tak i de huslige syslene i ro og mak uten sabotörer i naermeste rekkevidde.
Bare DET gjorde jo min dag;)

Saa inviterte vi venner med barn til linsesuppelunch. Varmt i varmen, men akk saa godt. Det ble skrytt av baade suppen og den hjemmelagde focacciaen og jeg fölte meg som en stolt hane.
Barna fikk litt sjokolade til dessert fulgt av herlige modne kirsebaer, mens de voksne boltret seg i mörk sjokolade og iskaffe.
Helt utorlig hvor fredelig og meget veloppdragne alle barna var denne ettermiddagsstunden. Tror nesten jeg kunne sovet siesta ved siden av, saa fredelige og gode var de.

Saa var det duket for ettermiddagsbad i bassenget. Vi gikk ned 15:30 0g avsluttet badeseansen kl 19:00... Wow, da holdt Marcus med sine blaabaerlepper paa aa gaa i opplösning.
Adrià landkrabben kunne nok holdt paa i timesvis med naboens traktor, men mor maatte sette ned foten...
Innimellom badingen ble det ogsaa tid til aa spise pannekaker. Jeg har satt ny personlig rekord med aa lage röre og steke 20 pannekaker paa 15 minutt. Hur er det mulig? 3 stekepanner og gasskomfyr er lösningen;) Hjemmelaget lemonade med sitroner og godt vann fra landstedet ble det ogsaa bydd paa.

En helt fab dag med andre ord. Fikk tom kyss paa munnen av Victor da han gikk. Han var saa glad og ville komme tilbake allerede i morgen!

Jeg maa innrömme at jeg tenkte i morges at ...ojojojoj, alene hele dagen med unger er en töff sak... Men jeg maa si at jeg föler meg mer oppladet enn utladet. Det er alfa-omega aa tilbringe tid med andre barnefamilier da man har barn. Alle har det bra da.

Haaper det blir flere slike dager fremover.

1 kommentar:

siddisisalou sa...

For en super dag !
Her er vi bare voksne - og greit nok det også til tider, men alltid kjekt med småbarn, så jeg må si jeg savner det. Men hvem vet - kanskje blir det vår tur en gang i framtiden !?!?!

PS ! Nå har jeg bakt brød 3 ganger - og det blir bare bedre og bedre ....... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails