lørdag 3. juli 2010

Om böker og fotballAdrià er like interessert i diplodoccuser og stegosauruser som jeg er i Casilla og Torres om dagen...
Men jeg tipper at Adrià ikke gaar og gjemmer seg bak en pute da det blir for spennende i dinosaurboken...
Jeg derimot er en pyse naar det gjelder fotball paa höyt internasjonalt nivaa... Jeg VIL se, men blir saa nervös at jeg ofte maa gaa aa söke tilflukt paa et annet rom eller bak en pute. Spesielt i sluttminuttene og dersom det gaar til straffekonk er jeg som en overivrig lemen; i ferd med aa sprekke av spenning. Helt forferdelig er dette VM. For naa er jeg jo tvunget til aa fölge SPANIA videre. De er i semi:) Det blir nok mye gjemsel og hvining paa meg onsdag som kommer.
Maatte verdens desidert mest sexy lag vinne!
Hvem er din favoritt?3 kommentarer:

mona sa...

Gratulerer med plass i semifinalen!! Jeg har heiet på Spania i deres kamper foreløpig. Har liksom ingen stor favoritt, men har som oftest funnet et lag å heie på i hver kamp :) Jeg er ikke SÅ ivrig da, men siden jeg har en samboer som er det, så får jeg med meg de fleste kampene allikevel.
Lykke til videre!

Pia sa...

Grattis med Spania, da! Jeg heier kanskje på Nederland nå videre, men har ingen klare favoritter. Dumt at Ghana røyk ut.
Ha en flott søndag!

ghada sa...


شركة تنظيف مساجد بالطائف
شركة تنظيف سجاد بالطائف
شركة تنظيف خزانات بالطائف
شركة تنظيف وصيانة مسابح بالطائف
شركة تنظيف الاثاث بالطائف
شركة تنظيف موكيت بالطائف
شركة تنظيف مجالس بالطائف
شركة تنظيف ستائر بالطائف
شركة جلي بلاط بالطائف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails