lørdag 21. august 2010

Fjelltur

Litt kult at Salva og jeg fikk en nesten helt barnefri dag i gaar da vi hadde saa lyst aa gaa en riktig fjelltur. Det ble skikkelig topptur til dette stedet , Curavacas, med sine 2525 meter paa höyeste toppen der. 4 timers tur alt i alt. En tur med 1200 meter i höydeforskjell. Det var töft for beina, men vil man kan man klare det meste. Det var jammen luftig paa toppen og jeg maa si at saa veldig komfortabel fölte jeg meg ikke med stup paa begge sider.
Men for en tilfredstillelse aa naa toppen:) Og utsikten var saaklart verdt alt strevet med aa komme opp!

Naa er det festa major i Carrion og stor stemning. Alle ungdommer gaar kledd i drakter tilsvarende russedrakter og fester paa i 4 dager til ende. For barn er det tivoli og andre saker.
Bare synd at Adrià har fatt litt feber. Haaper det er den typen som kommer og gaar paa en dag for han har ingen andre symptomer.

Forleden da vi kom hjem litt sent fra en utflukt, for sent til aa naa butikken, klarer min svigerfar aa skaffe melk fra en bonde med melkeku. Han tok med seg en tomflaske, fikk den fylt opp til randen, og saa bar det hjem for aa koke den beste melk:) Han er utrolig!
hehe, jeg maa le litt av de rustikke minner vi samler paa oss her;)

Ha en herlig lördag!

5 kommentarer:

ELIN sa...

Så artig med fjelltur. Det var nok spennende og flott utsikt. Håper feberen forsvinner på lille gutten, og at dere kan kose dere med fest. Klemmer fra Elin

mona sa...

Så herlig!! Dere er virkelig spreke!
God bedring til lille A, og kos dere videre.

Klem

Størstepia sa...

Så fantastisk turen deres høres ut!!!
Morsomt å lese om hvordand et er i Spania, ikke bare på feriestedene, men også andre steder som man aldri har hørt om!
Håper feberen forsvinner like fort som den kom!
Kos dere videre!
Klem fra størstepia

Inger-Lise sa...

Det var litt av et fjell!! :) Så kjekt å gå på fjelltur, bare dere to.
Vi har lyst på litt fjellturer i høst. Kanskje i rolig tempo sammen med guttene. Eller kanskje vi setter de igjen på hytta hos mine foreldre og kan gå i litt høyere tempo? Time will tell..
Fortsatt herlig ferie. Høres idyllisk ut på en (som du sier) litt rustikk måte!! Blir noen utrolig fine sommerminner for dere.
God bedring til A. Har hatt noen runder med feber på begge guttene mine i det siste også. Ikke noen andre syntomer, bare feber.. og så går det over, like fort som det kom! Håper det gir seg fort hos dere også!!
KLEM

ghada sa...


شركة نقل عفش بجازان
شركة نقل عفش بينبع
شركة نقل عفش بالرياض
شركات نقل عفش بجدة
شركة نقل عفش بالباحة
شركة نقل عفش بالطائف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails