mandag 27. juni 2011

Sommerminner


(Nordbytjernet, Ullensaker)

Da jeg var ti aar gammel fikk jeg lov aa ta nattoget helt alene fra Bergen til Oslo for aa besöke kusinen min. Det var saa ufattelig stort og jeg fölte meg saa stor da jeg rigget meg til i overköyen i kupeen. I underetagen hadde jeg en gammel dame og mamma hadde avtalt med henne at hun kunne holde et lite öye med meg.
Vel fremme i Oslo fikk jeg fölge med kusinen min paa skolen hennes som sluttet noen dager senere og det var med sommerfugler i magen hun fortalte meg om alle guttene i klassen.
Ettermiddagene tilbrakte vi ved tjernet, her samlet vi flasker og kjöpte saa mange is vi kunne i isboden der.
Det var billig med is den gangen:)

Is, bading og gutter var det store den gangen.
Det er akkurat det samme jeg setter pris paa om sommerene fremdeles. Med mine helt egne gutter.

7 kommentarer:

Nina og cocobongoo sa...

Ja, er det ikke rart? At enkelt minner bare spikrer seg fast og at vi så gjerne ønsker at barna våre også skal få så gode minner! Jeg har de samme minner som deg, ....strekningen min var Trondheim - Oslo, til min kusine:)
En herlig kveld ønskes deg!
Smil og klem
Nina

maritamt sa...

Herlig sommarminne! :)

Anonym sa...

Hehe...mitt barndomshjem er faktisk rett over veien til Nordbytjernet :) Har fulgt bloggen din en stund og dette er første gang jeg legger igjen en kommentar.

Camilla sa...

Hei! Ja, barndommens sommerminner er fine! Og forresten, det med å gjøre ting alene som barn er så viktig for selvfølelsen og selvstendigheten!

Dette er også "mitt" vann! Skvatt når du la ut bildet! Fint å gå/ jogge rundt to runder!

Håper sommeren deres på Askøy vil skape noen fine sommerminner!

siddisisalou sa...

Det å samle minner er litt av det å leve ! For tiden samler jeg på skjønne smil fra mitt lille barnebarn Elena... og de ligger godt gjemt i mitt hjerte

Bling - our elf on the shelf sa...

Deilige sommerminner :)
Slike har jeg også mange av. Noen ganger sukker jeg stille og ønsker meg tilbake, om enn bare for noen stakkarslige timer ;)

Ha en fin dag.
klem

elisabeth solheim sa...

og den heldige kusinen som fikk besøk sender en hilsen! Ja, sommeren før var herlig, sol og bading hver dag er slik jeg husker det i alle fall. hittil i år har vi vært en gang på tjernet tror jeg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails