fredag 9. november 2012

Blid som en lerke i et korktre

( du skulle pröve aa nyte utsikten fra en korkeik en gang)

Jeg maa si at vi (meg og Salva) har en ikke saa altfor verst jobb om dagen!
Vi er godt i gang med planleggingen av turer og aktiviter for nettopp dere nordmenn som er sugne paa en aktivitetsfeire med natur, kultur og gastronomi som viktige stikkord.

Vi gaar oss svette og lar oss imponere av vakkert kulturlandskap, fjellmassiv, vingaarder, fiskerlandsbyer, slott og kloster. Det er helt utrolig hvor mye dette omraadet har aa by paa. Og det er saa spennede aa kunne vandre i historien som vi gjör her.  Det er saa mange minnesmerker fra middelalderen her. Vakre byggverk i stein som her helt majestetiske.


Etter aa nesten ha traaket paa en död spissmus som laa i veien, maatte jeg nok en gang la munnen aapne seg og uttrykke et "wow" over dette utrolige byggverk, et kloster fra 1000-tallet. Er det ikke bare amazing hva de fikk til den gangen uten heisekraner, med bare menneskelig kraft?3 kommentarer:

siddisisalou sa...

Fantastisk - nyt dette og kos dere med planlegging og lykke til videre !

mona sa...

Så spennende prosjekt dere driver med da! Krysser fingrene for at det kommer til å gå strykende :)
Gruer meg forresten til det konkurranse maset begynner her og. Hører fetteren holder på sånn når han er på besøk her, så man må vel regne med at det kommer i løpet av året som kommer :S

ghada sa...
شركات نقل عفش واثاث بجدة
شركات نقل عفش بالطائف
اسعار وارقام شركات نقل العفش بالمدينة المنورة
دينا نقل عفش جدة ,افضل دينا

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails